Wat zijn de voordelen van DMG voor autisme?

October 30

Wat zijn de voordelen van DMG voor autisme?

Dimethylglycine (DMG) is technisch geclassificeerd als een nutriënt gevonden in kleine hoeveelheden in de lever, bruine rijst en andere voedingsmiddelen. Volgens het Autism Research Institute, DMG is chemisch gelijk aan het in water oplosbare vitaminen zoals B, maar het is niet geclassificeerd als een vitamine omdat er geen symptomen die gepaard gaan met de tekortkoming. DMG is aangeprezen als een geest stimuleren, Anti-Aging product. Het kan ook een behandeling voor Autisme geven.

De werking van DMG

Volgens Roger V. Kendall, PhD, die heeft gewerkt voor meer dan 25 jaar op het gebied van nutritionele onderzoek, heeft DMG een tijdelijke rol in de celcyclus voordat het breekt snel die in andere stoffen. Kinderen kunnen natuurlijk produceren kleine hoeveelheden, maar suppletie kan bieden voordelen voor de gezondheid. DMG is een derivaat van het aminozuur glycine.

Auteur en arts Ray Sahel vertelt dat DMG suppletie helpt "methylering," een biochemische proces dat bevordert herstel van lichaamscellen en helpt vitaminen, hormonen, enzymen, DNA, neurotransmitters en andere stoffen die hun synthese te voltooien. Hij voegt toe dat onderzoek op dit gebied nog steeds erg nieuw is en resultaten niet overtuigend zijn.

Hoe DMG helpt kinderen met autisme

Volgens diëtiste Jasmin J. Ilkay, het gebruik van DMG om Autisme te behandelen is controversieel en resultaten zijn niet overtuigend. Echter, Bernard Rimland, PhD, meldt dat het Autism Research Institute in San Diego, CA, hoorzitting positief nieuws uit ouders is geweest voor meer dan 20 jaar en dat DMG functie, met name de taalproductie is verbeterd. DMG kan ook helpen aanvallen te stoppen.

Dr Rimland meldt ook dat tal van studies blijkt dat DMG het immuunsysteem verbetert en zeer veilig is. Ouders hebben ook gemeld dat hun kinderen verbeterde oogcontact en frustratie-tolerantie vertonen.

Andere voordelen van DMG

Dr. Roger Kendall, co-auteur van het boek "Gebouw Wellness met DMG," gemeld in een interview voor "Hele levensmiddelen Magazine" dat energie en immuunsysteem werking in de DMG kan worden gestimuleerd. Er werd gespeculeerd dat DMG ulcera genezen en bestrijding van bacteriële infecties. Deze potentiële voordelen van DMG zijn van bijzonder belang voor kinderen en volwassenen met autisme, omdat arme immune reactie op milieu-toxines heeft beschouwd als een mogelijke oorzaak van de aandoening.


gerelateerde artikelen