Hoe snel uw om bloeddruk te verlagen in uur met voedsel of Water

October 24

Hoe snel uw om bloeddruk te verlagen in uur met voedsel of Water

Je bloeddruk schommelt natuurlijk overdag. Alles wat je eten, doen en denken kan mogelijk invloed hebben op deze nummers. Als de diagnose met hoge bloeddruk, worden veranderingen in levensstijl, met inbegrip van een vetarm dieet en lichaamsbeweging, aangemoedigd voor gezondheid op lange termijn. Echter, degenen die willen starten hun nummers meteen dropping mogelijk hun om bloeddruk te verlagen in een uurtje met bepaalde voedingsmiddelen en het water. Weten over uw voedingskeuzes en hoe zij van invloed zijn uw bloeddruk zal u helpen om op lange termijn gezonde keuzes.

Stap 1

Eet natuurlijk diureticum voedsel, zoals watermeloen en veenbessen, tenzij gecontra-indiceerd door uw gezonde geschiedenis of recept medicijnen. Voor de gemiddelde gezonde, volwassen produceren deze voedingsmiddelen een vloeistof-spoelen effect tijdens de vertering. Verminderen van de extra vocht in de weefsels zal verminderen de belasting op uw hart en uw bloeddruk te verlagen.

Stap 2

Drink veel water en Vermijd cafeïnehoudende, suikerhoudende of alcoholische dranken. Hoewel het overtollige vocht in de weefsels kunnen toevoegen aan hoge bloeddruk, zal goed gehydrateerd aders en slagaders verlichten de werklast van het hart. Zowel cafeïne en alcohol kunnen dramatisch verhogen de bloeddruk bij sommige mensen. Suikerhoudende dranken, zoals frisdrank, misschien je bloeddruk verhogen tijdens de vertering.

Stap 3

Eet veel verse, rauwe groenten en fruit. Deze voedzame natuurlijke voedingsmiddelen zitten vol met vitaminen, mineralen en vezels die je bloeddruk tijdens de vertering verlagen kan. De mineralen zoals kalium en calcium, in deze levensmiddelen spelen een centrale rol in bloeddruk verordening. Overwegen een salade met tomaten, spinazie, knoflook en selderij--elk van die kan helpen uw bloeddruk verlagen.

Stap 4

Vermijd zoute voedingsmiddelen zoals conserven, voorverpakte maaltijden of bewerkte voedingsmiddelen. Deze voedingsmiddelen meestal worden gevonden in de gangpaden snack en gemak van supermarkten en kunnen bevatten grote hoeveelheden natrium, die snel uw bloeddruk verhogen kan. Speciaal voor Afro-Amerikanen en ouderen, het vermijden van zout voedsel en snacks kan verminderen uw nummers.


gerelateerde artikelen