Wat zijn de voordelen van abrikozen pitten?

December 17

Wat zijn de voordelen van abrikozen pitten?

Abrikozen pitten--de zaden in het midden van de vrucht--functie hoge niveaus van B17 gevonden. Hoewel technisch niet een vitamine, heeft B17 consequent verwezen naar als zodanig. De vitaminen en gezondheid supplementen gids beschrijft B17--ook bekend als amygdalin--als het bezitten van eigenschappen die nuttig zijn voor het verminderen van pijn Artritis en bloeddruk verlagen is gekoppeld. Echter draaien de amygdalin meestal verwezen kenmerken rond haar vermeende kanker bestrijding en preventie mogelijkheden.

De vordering van kanker

De amygdalin geëxtraheerd uit abrikozen pitten is sinds de vroege jaren 1950 gebruikt een chemisch gemodificeerde versie van B17 bekend als Laetrile te creëren. Hoewel hun namen zijn vaak verwisseld, amygdalin en Laetrile niet beschikken over identieke kwaliteiten. Laetrile de renown vloeit voort uit de bewering dat het kankercellen doodt terwijl normale cellen onaangetast. De reputatie van Laetrile is daarom gebaseerd op het idee dat het beschikt over dezelfde voordelen van chemotherapie zonder de bijwerkingen of nadelen.

Wat de bewijzen laten zien

Bevindingen van een klinische proef uitgevoerd tussen 1979 en 1981 bleek dat het gebruik van Laetrile niet een effectieve middelen was voor de behandeling van kanker. In feite, binnen drie maanden na het begin van de proef, zagen 91% van de deelnemers hun kanker daadwerkelijk vooruitgang. Bijgevolg is inmiddels vastgesteld door de American Cancer Society en andere toonaangevende kanker onderzoekers dat het extract van abrikoos kernels niet een effectieve behandeling voor kanker is.

De kwestie van Cyanide

De praktijk van het eten van een groot aantal abrikozen pitten per dag als een middel voor de bestrijding van kanker heeft overleefd grotendeels op de anekdotisch bewijs. Echter, niet alleen is de inname van abrikozen pitten ineffectief tegen kanker, het vormt een extra gezondheidsrisico, wanneer ze worden verbruikt in overvloed. Volgens informatie van de Centers for Disease Control, de niveaus van de cyanide die binnen abrikozen pitten vormt een risico voor de gezondheid.

De American Cancer Society verder betoogt dat B17 in combinatie met hoge niveaus van vitamine C verhoogt de hoeveelheid cyanide uitgebracht in het lichaam verbruikt en bevordert het risico. Veilige hoeveelheid amygdalin is afhankelijk van de leeftijd en de grootte van een individu, zijn dieet en algemene gezondheid. Het is raadzaam een arts te raadplegen voor het consumeren van abrikozen pitten in elk bedrag.


gerelateerde artikelen