Hoe te winnen spier op 14

February 26

Hoe te winnen spier op 14

Krachttraining met behulp van uw lichaamsgewicht of lichtere vrije gewichten voor weerstand is een passende manier voor een jeugd om spieren te krijgen. Terwijl zware gewichtheffen en bodybuilding oefeningen geschikt voor volwassenen zijn, een jonge lichaam nog niet uitgerust om de zware lasten volwassenen kunt tillen. Begin van een ernstige gewichtheffen programma voordat uw skelet volledig heeft ontwikkeld kan achterlaten als u kwetsbaar voor letsel dat uw vermogen om spier te bouwen in de toekomst kunnen remmen. Een 14-jarige moeten winnen spier zonder gevaar voor letsel.

Stap 1

Train uw cardiovasculaire systeem met een 10 minuten warming-up vóór elke activiteit. Een korte joggen, jumping jacks of andere gymnastiek moet voorafgaan aan elke krachttraining zal verhogen van uw uithoudingsvermogen en verminderen de kans op letsel.

Stap 2

Lichaamsgewicht oefeningen zoals squats, pushups, situps en pullups uitvoeren zodra u begint met het ontwikkelen van uw spieren. Probeert uit te voeren zoveel van elke oefening, als je kunt, en verhoog geleidelijk het aantal u als u beginnen te verbeteren.

Stap 3

Til lichtere gewichten met een hoog aantal herhalingen. Kies een gewicht waarmee je 10 tot 15 herhalingen uit te voeren over drie tot vier sets voor elk Gewichtheffen oefening die je doen. Als u dit veel herhalingen uitvoeren kunt, gebruiken een lichter gewicht totdat u meer kracht krijgen.

Stap 4

Gericht op samengestelde oefeningen, die zijn die het nemen van meer dan één gezamenlijke beweging. Deze oefeningen — waaronder gewogen squats, bankdrukken en dode lift — activeren meer spiervezels tegelijk, wat leidt tot meer algemene spieraanwinst in minder tijd. U kunt beginnen te concentreren op de geïsoleerde spieren na uw primaire spieren groter als je ouder krijgen.

Stap 5

Concentreren op uw formulier als u lift. Vele Gewichtheffen verwondingen worden veroorzaakt door slechte vorm, waarmee u "cheat" en meer gewicht dan je spieren zijn anders klaar voor op te heffen. Leren van de juiste vorm als een jonge gewichtheffer krijgt u een stevig fundament in de latere jaren van de bodybuilding.

Stap 6

Je hele lichaam in plaats van alleen te concentreren op de opzichtige spieren werken. Hoewel het verleidelijk te richten kan zijn uw workout op je armen en borst, niet voorbijgaan aan de benen en terug.

Stap 7

Het eten van veel voedsel. Bereiken van spier heeft zo veel te doen met wat je eet als wat je tillen. Terwijl je jong bent, zullen uw metabolisme in de snelste. Het duurt een veel calorieën om u te voorzien van de voedingsstoffen die u nodig hebt om te groeien je spieren. Kwalitatief hoogwaardige, eiwitrijke voedingsmiddelen eet, en proberen om iets te eten ten minste elke twee uur.

Waarschuwingen

  • Vermijd de verleiding om te veel supplementen toevoegen aan uw dieet. Terwijl een eiwit shake oke is, blijf weg van steroïden, groei hormonen, synthetische androgenen en de meeste andere supplementen ontworpen om te verhogen uw spiergroei tenzij aanbevolen door een arts.

gerelateerde artikelen