De voordelen van de gezondheid van de SAP van de bieten

November 19

De voordelen van de gezondheid van de SAP van de bieten

Boordevol voedingsstoffen gezondheid stimuleren, kunnen bieten de nieuwe spinazie. De bieten is een voedselrijke wortel groente beschikbaar het hele jaar door. Rode bieten zijn de meest voorkomende variant, maar je ook misschien tegenkomt gouden bieten, en witte en roze Chioggia bieten.

Voordelen van de bloeddruk

Onderzoekers vonden dat het drinken van bietensap hoge bloeddruk binnen één dag verlaagt, volgens een studie gepubliceerd in "Hypertensie" in 2010. De auteurs van de studie concludeerde dat bietensap net zo effectief is als het nemen van de prescription drug nitraat in het verlagen van hoge bloeddruk. Bietensap bevat de samengestelde nitraat, die verantwoordelijk voor het bietensap gunstige effecten is. Het verbetert de doorbloeding door leerstoornissen bloedvaten en ontspannen de gladde spieren, wat resulteert in bloed druk verminderde.

Brain Booster

De voordelen van de gezondheid van de SAP van de bieten

Een studie door onderzoekers gepubliceerd in 2010 in "Nitric Oxide: biologie en chemie," vonden dat toen de oudere deelnemers dronk bietensap, ze de bloedtoevoer naar de hersenen verhoogde. Volgens de onderzoekers ontvangen sommige gebieden van de hersenen minder doorbloeding als je leeftijd. Minder doorbloeding betekent minder voedingsstoffen en minder zuurstof, wat in mentale achteruitgang resulteert.

Uithoudingsvermogen Step-Up

De voordelen van de gezondheid van de SAP van de bieten

Een studie gepubliceerd in de in 2009 in het "Journal toegepast fysiologie," gevonden dat de deelnemers 2 procent langer gefietst na het drinken van bietensap dan zij deed met de placebo. Het nitraatgehalte kan verminderen de hoeveelheid zuurstof die nodig zijn tijdens de oefening, die energie bespaart, volgens BBC News.

Bloedarmoede-aanvaller

De voordelen van de gezondheid van de SAP van de bieten

Voedselrijke bietensap bevat hoge niveaus van ijzer dat zuurstof bindt aan rode bloedcellen, en levert het lichaam met zuurstof. Bietensap is vooral voordelig als bloedarmoede remedie voor kinderen en tieners, volgens natuurgeneeskundige H.K. Bakhru, auteur van "Voedingsmiddelen die genezen."


gerelateerde artikelen