Hoe te weten of u bent een pasgeboren oververhitting

July 28

Hoe te weten of u bent een pasgeboren oververhitting

Wanneer omhoog het kleden en Inbakeren van je baby om te voorkomen dat haar koud, is het gemakkelijk om te laten meeslepen. Dit kan leiden tot oververhitting, dat is een ernstige bedreiging voor haar gezondheid. De American Academy of Pediatrics heeft gekoppeld aan een verhoogd risico op wiegendood oververhitting. De tekenen van oververhitting van een pasgeboren baby zijn gemakkelijk te ontdekken.

Stap 1

Raak het hoofdje van uw baby en kraag gebied om te controleren op vocht. Een vochtige nek of hoofd geeft u aan dat uw kind zweterig is.

Stap 2

Kijk naar je baby's gezicht. Als het is roder dan normaal of een uitslag heeft, kan uw baby worden oververhitting.

Stap 3

Luister naar de ademhaling van uw kind, of Bekijk de opkomst en ondergang van haar borst. Snelle ademhaling is een symptoom van oververhitting. Het gevoel van uw baby de borst te zien als het voelt warm, dat is een ander teken dat ze te warm is.

Stap 4

Opmerking of uw pasgeboren is ongewoon moeilijk te laten inslapen en of ze blijft niet in slaap zo lang als normaal. Rusteloosheid is een mogelijk teken van oververhitting. Let erop, maar dat er ook een teken van diverse andere problemen, waaronder te koud. Niet baseren uw conclusie alleen op rusteloosheid. Kijk voor de andere tekens.

Tips

  • Tenzij het milieu koud is, hebben geen betrekking op het hoofdje van je baby na de eerste paar dagen van geboorte, met name tijdens de slaap. Baby's verliezen de meeste van hun lichaamswarmte via hun hoofd, zodat die betrekking hebben op het hoofdje van een baby zal val te veel warmte in haar lichaam.
  • Niet overdress uw pasgeboren baby. U kunt uw baby in zo veel kleding zoals u zou vinden comfortabel, plus een extra licht laag, zoals een dunne slaper moet kleden.
  • Als u kiest voor een bed delen met uw baby--een praktijk die de American Academy of Pediatrics ontmoedigt, als het van uw kind risico van wiegendood verhogen kan--gebruik niet de extra laag, als uw lichaamswarmte zal uw baby warmer te maken.
  • Als uw baby nog te vroeg is, bespreken met haar kinderarts hoe haar warm te houden. Een vroeggeboorte moet meer lagen dan een voldragen baby om warm te houden en kan stilstaand nood voor zijn haar hoofd bedekt.

gerelateerde artikelen