Wat zijn de voordelen van drinkwater voor lichaam Gas?

August 20

Wat zijn de voordelen van drinkwater voor lichaam Gas?

Lichaam gas is een natuurlijk fenomeen, en veel van de gezonde voeding die je nodig hebt in uw dieet kunnen bijdragen tot meer gas. Drinkwater kan helpen uw spijsvertering, vermindering van de hoeveelheid gas die u produceren. Echter, de enige bepaalde manier om gas te verminderen is om te bezuinigen op gas-veroorzakende voedingsmiddelen.

Gas

Gas in uw spijsverteringskanaal is een natuurlijk onderdeel van het leven, en het raakt iedereen. Volgens de National Institutes of Health, het wordt vooral veroorzaakt door twee bronnen: inslikken van lucht en vriendelijke bacteriƫn verteren bepaalde voedingsmiddelen in uw dikke darm. Je lichaam krijgt ontdoen van gas via oprispingen of winderigheid, maar totdat u het doorgeeft, het aantal maag opgeblazen gevoel en pijn kan veroorzaken. Voedingsmiddelen die koolhydraten bevatten kunnen verergeren uw gas, met name zetmeel, oplosbare vezels en suikers.

Gas en Water

Drinkwater kan enig effect hebben op uw lichaam de productie van gas. Frisdranken die carbonatatie bevatten bijdragen tot grotere lichaam gas. Vervanging van water voor soda kan helpen verminderen van de hoeveelheid lucht die je slikken, uw lichaam gas beurtelings te verminderen. Bovendien, het drinken van water tijdens of na een maaltijd kan uw spijsvertering helpen breken meer voedsel in uw maag, die kan helpen bij het verminderen van het gas geproduceerd in uw dikke darm.

Verlichten Gas

De beste manier om lichaam gas is om te eten minder van de voedingsmiddelen die meestal tot gevolg gas dat. Dit kan variƫren van persoon tot persoon, zoals Volksgeschiedenis spijsvertering gevoelig voor verschillende voedingsmiddelen zijn. Een lactose-gevoeligheid kan leiden tot gas bij het nuttigen van zuivel eten, zodat u wellicht Verminder je inname van melk en zuivelproducten. Bonen en andere zetmeelrijke en vezelig voedsel, zoals hele granen, ook bijdragen aan gas. Ten slotte, moet u wellicht om te bezuinigen op bepaalde vruchten, zoals perziken, peren en appels.

Andere voordelen van Water

Hoewel water enig effect op gas heeft, is het ook belangrijk om genoeg water voor andere gezondheidsredenen. Je lichaam is ongeveer 60 procent water, en je moet het voor veel functies van het leven. Water helpt reinigen van toxines uit je organen, voedingsstoffen in uw hele lichaam draagt, en uw weefsels vochtig houdt. Als je niet genoeg water krijgt, kunt u lijden aan uitdroging. Uitdroging heeft invloed op alle systemen van je lichaam, en zelfs milde uitdroging kan leiden tot vermoeidheid en hoofdpijn.


gerelateerde artikelen