Kan ik Biotine & vitamine C samen nemen?

September 9

Kan ik Biotine & vitamine C samen nemen?

Vitaminen zijn voedingsstoffen gevonden in voedsel. Zelfs in kleine hoeveelheden zijn ze essentieel voor het lichaam de vitale functies en over het algemeen goede gezondheid. Vitaminen zijn vet oplosbare of oplosbare. Biotine en vitamine C zijn beide in water oplosbare vitamines die het lichaam geen afkan produceert. Zowel Biotine en vitamine C van nature in levensmiddelen voorkomen en zijn beschikbaar als vitamine in vele vormen supplementen. Biotine supplementen te nemen en het nemen van vitamine C hebben vele gezondheidsvoordelen, of u hen alleen of samen neemt.

Biotine feiten

Biotine, ook bekend als vitamine H of B-7, is een lid van de B-vitamine familie. Biotine helpt je lichaam voedsel omzetten in brandstof, evenals het helpen van u metaboliseren van vetten en eiwitten. Biotine en de andere B-complex vitamines zijn noodzakelijk voor de efficiënte werking van uw zenuwstelsel. Zij zorgen ook gezonde ogen, lever, huid en haren. Inname van het supplement kan afnemen splitsen, kraken en breken van vingernagels, helpen hen om te groeien langer en sterker. Niets dat vitamine C volbrengt in je lichaam is op produktiviteitsverhoging met wat Biotine doet.

Vitamine C feiten

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem, hoewel het exacte mechanisme hierachter is niet volledig begrepen. Vitamine C is belangrijk voor het vermogen van het lichaam te maken van noradrenaline, die essentieel zijn voor de hersenfunctie. Het speelt ook een grote rol in het maken van collageen, die helpt uw bloedvaten, botten, ligamenten en pezen make-up. Vitamine C's meest bekende rol is die van een antioxidant. Volgens het Linus Pauling Instituut beschermt vitamine C in zelfs kleine hoeveelheden essentiële moleculen van uw lichaam tegen vrije radicalen die beschadigen kunnen DNA en RNA, wat leidt tot enkele van de complicaties van veroudering en bepaalde kankers. Niets dat vitamine C doet is op produktiviteitsverhoging met wat Biotine is voor.

Bronnen

Biotine komt van nature in amandelen, bananen, bonen, black-eyed peas, biergist, bloemkool, eierdooiers, peulvruchten, paddenstoelen, notenpasta, pinda's, pecannoten, sardienen, sojabonen en walnoten. Het is ook beschikbaar in supplement vorm. Vitamine C kan worden gevonden in de hoogste concentratie in citrusvruchten zoals sinaasappelen, citroenen, limoenen en grapefruits. Het verschijnt ook in broccoli, aardappels en tomaten, en in zeer hoge concentraties in aardbeien en zoete paprika. Vitamine C is ook beschikbaar in supplementen. Geen van deze voedingsmiddelen hebben zorgvuldig worden gekoppeld.

Waarschuwingen

Teveel van iets te nemen kan problemen veroorzaken, maar er geen bekende bijwerkingen zijn van het nemen van teveel biotine. Eet geen rauw eiwit bij het nemen van biotine aanvulling omdat ze vallen proteïnen aan genaamd avidin, die zich zijn absorptie mengt bevatten. Teveel vitamine C heeft waargenomen in in vitro onderzoek naar mogelijke geboorteafwijkingen veroorzaken, maar onder de algemene bevolking die het is zeldzaam voor iedereen te lijden problemen van vitamine C. nemen passende hoeveelheden Biotine en vitamine C samen moeten ertoe leiden dat u geen problemen bij allen.


gerelateerde artikelen