Geen suiker of wit meel artritis dieet

November 9

Geen suiker of wit meel artritis dieet

Artritis groepen een familie van voorwaarden wordt gekenmerkt door pijn in de gewrichten, ontsteking en vermoeidheid. Sommige medicijnen en chirurgie kunnen helpen verlichten enkele van de symptomen die gepaard gaan met artritis, maar veel artritis patiënten proberen te beheren hun symptomen zonder het gebruik van medicijnen, met behulp van meditatie, acupunctuur en dieetveranderingen. Zuivel, gluten, nachtschade fruit, suiker en witte bloem zijn vaak verweten bij te dragen aan artritis symptomen, maar bewijs ter ondersteuning van deze claims ontbreekt nog. Echter, er is geen kwaad in het elimineren van enkele van deze voedingsmiddelen uit uw dieet te zien voor jezelf of het helpt u zich beter voelt.

Suiker en witte bloem

De voedingsindustrie maakt gebruik van suiker en witte bloem in veel verwerkt voedsel en helaas, deze ingrediënten bijdragen aan een groot deel van de dagelijkse calorie-inname van veel Amerikanen. Witte bloem vlindertje bagels, brood, pasta, couscous, broodjes, pizza deeg en pretzels, zolang suiker wordt aangetroffen in snoepjes, jams, siropen, frisdranken en energie drankjes. Zowel de witte bloem en de suiker zijn gevonden in pannenkoeken, granola bars, ontbijtgranen, muffins, taarten, koekjes, cakes, gebakjes, desserts en gebak.

Effect op uw gezondheid

Zowel suiker en witte bloem-bevattende voedingsmiddelen rijk aan geraffineerde koolhydraten zijn en kunnen uw bloedsuikerspiegel spike snel nadat je eet. Grote schommelingen in je bloedsuikerspiegel worden geassocieerd met ongelijke energieniveaus, evenals gewichtstoename en een verhoogd risico op het ontwikkelen van diabetes en cardiovasculaire ziekten. Geen studies hebben gekeken naar de relatie tussen suiker en witte bloem en artritis, maar aangezien suiker noch witte bloem bieden goede voeding, ieders gezondheid kan profiteren van het elimineren van deze voedingsmiddelen uit hun dieet. Door u te helpen hebben betere energie niveaus gedurende de dag en een gezonder lichaamsgewicht te bereiken, kan u beter algemene gevoel en lijdt minder van uw artritis symptomen.

Elimineren van suiker en witte bloem

Tenzij u klaar om te wachten een paar jaar bent voordat onderzoeken worden uitgevoerd om te bepalen van het effect van witte bloem en suiker op artritis, kunt u uw eigen persoonlijke proces uitvoeren. Er is niets om te verliezen omdat voedingsmiddelen met suiker en witte bloem lege calorieën zijn en niet alle essentiële voedingsstoffen aan je lichaam bieden. Ontdoen van alle suiker, witte bloem en levensmiddelen die deze ingrediënten in uw pantry, koelkast en vriezer, uw dieet baseren geheel voedsel, zoals nonstarchy groenten en hele fruit, knollen zoals zoete aardappelen en Yam, yoghurt, noten, olijfolie en bevredigend eiwit. Volg deze suikervrij en witte bloem-vrij dieet gedurende ten minste drie tot vier weken en u zal zien of het helpt u uw artritis symptomen beter te beheren. Als je beter zonder suiker en witte bloem voelen, blijf het volgen van uw nieuwe, gezondere manier van eten om te blijven genieten van de voordelen.

Andere mogelijke factoren

Hoewel overtuigend bewijs nog ontbreekt, beweren sommige mensen met artritis dat hun pijn, vermoeidheid en ontstekingen verbeterd wanneer het elimineren van gluten uit hun voeding. Witte bloem is een grote bron van gluten in het Amerikaanse dieet, maar om te bepalen of gluten een rol in uw artritis symptomen speelt, zal u wilt volledig verwijderen van alle sporen van gluten. Gluten is gevonden in tarwe, rogge, gerst en haver verwerkt in de VS zo goed zoals in levensmiddelen die ingrediënten afgeleid van deze korrels. Raadpleeg een geregistreerde diëtist tot oprichting van een evenwichtig en glutenvrije maaltijden voor u als u vermoedt dat gluten kan worden betrokken.


gerelateerde artikelen