Oog oefeningen voor Exophoria

November 16

Oog oefeningen voor Exophoria

Exophoria is een spier gebrek aan evenwicht dat ervoor zorgt dat de ogen te verplaatsen naar buiten, of wijken, volgens het State University of New York Optometric Center. Oog oefeningen voor exophoria kunnen versterken, conditie, train en ontspannen van de ogen terwijl het ook het verhogen van uw gezichtsscherpte. 30 minuten van oog oefeningen dagelijks doen. Zorg ervoor om te controleren met uw arts voordat u start van een nieuwe oefeningsroutine. Niet alle oefeningen kunnen worden geschikt voor jou.

Kleur gericht

Uw ogen uitoefenen door zich te richten op verschillende kleuren. Elke dag na het wakker worden, kies een kleur, volgens de website van het wakend. Uw kleur maken dit voor de dag. Besteden de hele dag zich te concentreren op die één kleur. Gedurende de dag visueel scannen uw omgeving voor uw gekozen kleur. Bewust uit de kleur zoeken of laat de kleur tot u komen. Niet concentreren op formulier, maar veeleer op kleur. Als uw gekozen kleur blauw is, zie niet een blauwe vrachtwagen maar eerder een grote hoeveelheid blauw die toevallig op een vrachtwagen. Elke dag een andere kleur kiest. Gaan voor dagelijks kleur wandelingen kan helpen verbeteren van uw gezichtsscherpte.

Potlood aan neus manoeuvre

Versterken en trainen van de spieren van uw oog door het doen van een oefening bekend als een "pushen" oefening, volgens de American Academy of Optometry, Britse hoofdstuk. Zit rechtop in een stevige stoel. Houd een potlood in je rechterhand. Strek je arm, het potlood zo ver mogelijk te plaatsen. Focus je ogen op het potlood. Langzaam het potlood naar je neus totdat u twee potloden ziet. Sluit je ogen. Uw arm en potlood terug naar de oorspronkelijke positie. Ontspannen 10 seconden. Herhaal deze oefening 10 maal.

Biddende houding van de Hand

Ontspannen uw ogen en houden hen in sync met je hoofd door het doen van een oefening bekend als bidden Swing, volgens het zien van de Bates methode. Zit rechtop met je ellebogen rusten op een tafel. Breng uw handen zes duim uit je gezicht, handpalmen naar elkaar. Laat uw handen om elkaar te steunen. De biddende standpunt innemen. Sluit uw ogen en zachtjes aanraken uw handen aan uw gezicht. Adem normaal, zonder haast. Langzaam draai je hoofd aan uw rechterhand. Verplaats uw handen niet. Verplaats uw ogen niet. Houd deze positie gedurende vier seconden. Langzaam het bewegen van je hoofd naar de linkerkant, nog steeds niet bewust bewegen uw ogen of handen. Houd deze positie gedurende vier seconden. Uw hoofd terug naar de oorspronkelijke, straight-ahead positie. Ontspannen gedurende 10 seconden. Herhaal deze oefening voor twee minuten. Als je ogen verplaatst of dansen rond, doen langzamer hoofd draait. Het doel van deze oefening is om uw ogen rustig terwijl het oog uitlijning te verbeteren.

Springen Target techniek

Versterken en conditie van uw spieren van het oog door het doen van een springende techniek, volgens de Amerikaanse Academie van optometrie, Britse hoofdstuk. Zit rechtop in een stevige stoel. Vasthouden aan een gedetailleerde, kleine doel zoals een afgedrukte pagina. Uw ogen gericht op de doelgroep. Breiden uw arm, zodat de pagina is ver weg. Langzaam bewegen de pagina zo dicht mogelijk aan uw ogen totdat het doel wordt wazig. Houd het doel stationaire gedurende vijf seconden, terwijl zich te concentreren op het. Je ogen te kijken naar een verre-object te verschuiven. Houd deze positie gedurende vijf seconden. Herhaal deze oefening vijf keer.


gerelateerde artikelen