Hoe weet u of u bent het verliezen van gewicht zonder een schaal

February 1

Met behulp van een schaal voor het bijhouden van uw gewichtsverlies reis kan worden frustrerend en misleidend. Uw gewicht schommelt dagelijks op basis van de hydratatie niveau, de voedselconsumptie en de tijd van de dag die je zelf weegt. Verschillende methoden waarbij het gebruik van een schaal niet kunt betrouwbaar gewichtsverlies. U kunt meten je taille met een ouderwetse meetlint en gebruik van foto's en kleding te controleren van verlies van lichaamsvet tijdens uw dieet of oefening programma.

Je vooruitgang meten

Stap 1

Trek een flexibel meetlint zonder speling rond uw taille te bepalen van de omtrek. Je vooruitgang meten in de ochtend om de andere week.

Stap 2

Noteer de datum en meting in je dagboek. Bekijk verleden metingen om te zorgen voor gewichtsverlies en dienovereenkomstig aan te passen.

Stap 3

Meet de dikte van uw huidplooien door grijpen een van uw buikhuid rollen tussen je vingers en vervolgens knijpen het tussen de remklauwen. Hiervoor in de ochtenden, eenmaal per maand.

Stap 4

Record deze cijfers en de datum-metingen werden genomen in je dagboek. Vermindering van uw taille-omtrek en huid vouw metingen bedoel dat je verliest gewicht.

Foto vergelijkingen

Stap 1

Neem per foto's van jezelf in een zwembroek of vorm-fitting training vistuig. Gebruik de dezelfde of sterk gelijkende outfit voor elke afbeelding.

Stap 2

Rangschik de afbeeldingen naast elkaar in volgorde van eerste naar de laatste om te vergelijken uw vooruitgang.

Stap 3

Als je lichaam niet te veranderen in de loop van een paar weken, revaluate van uw dieet en lichaamsbeweging programma. Noodzakelijke wijzigingen aanbrengen en doorgaan met het bijhouden van de voortgang.

Kies kleding voor Comfort

Stap 1

Dezelfde grootte van kleren dragen terwijl het proberen om gewicht te verliezen. De kleding wordt los wanneer gewichtsverlies optreedt.

Stap 2

Wachten om te kopen nieuwe kleren totdat u uw gewichtsverlies doel bereikt. Voor belangrijke weight loss, nieuwe uitrustingen periodiek te kopen.

Stap 3

Beloon jezelf met een nieuwe garderobe zodra u uw ideale gewicht te bereiken.

Waarschuwingen

  • Volgens de "centra voor controle en preventie van ziekten," een tot twee pond per week verliezen wordt beschouwd als een veilig en beheersbaar gewichtsverlies doel. Snel afvallen is ongezond en kan leiden tot medische problemen, evenals de toekomstige gewichtstoename. Advies inwinnen van uw arts voordat u begint met een gewichtsverlies programma.

Tips

  • Hebt u een grote hoeveelheid gewicht te verliezen, moet u overwegen kleinere mijlpalen langs de weg naar u helpen bereiken van uw definitief doel in te stellen. Idealiter heb een gecertificeerde personal trainer neem je huid vouw maten na verloop van tijd en het uitvoeren van wiskundige berekeningen om te bepalen uw lichaamsvet percentage. Uw plaatselijke sportschool of fitnesscentrum moet zijn gecertificeerd persoonlijke trainers in dienst. Word lid van een steungroep voor gewicht-verlies om anderen met soortgelijke doelstellingen. Dit blijft u verantwoordelijk gedurende uw vooruitgang.

Wat die u nodig hebt

  • Meetlint
  • Camera
  • Kleding
  • Lichaam vet remklauwen
  • Dagboek

gerelateerde artikelen