Eiwit Shakes nodig bij de uitoefening van zijn

July 27

Eiwit Shakes nodig bij de uitoefening van zijn

Het idee achter eiwit shakes tijdens de oefening is dat de geconsumeerde proteïne automatisch zal worden omgezet in spier. Dit is echter niet het geval, volgens de American Council on Exercise. De waarheid is, alleen heeft je lichaam een bepaalde hoeveelheid eiwit per dag nodig. Overtollige eiwitten wordt door het lichaam omgezet in vet. Eiwit te consumeren tijdens de oefening mogelijk niet zo gunstig zijn voor u als eiwitten verbruiken tijdens het herstel.

Vereisten

De hoeveelheid eiwit die je moet innemen varieert op basis van uw gewicht en activiteit niveau. Voor de gemiddelde volwassene, 0.8 g eiwit per kilogram lichaamsgewicht per dag nodig. Bent u een atleet, uitoefening van meerdere malen per week, moet uw proteïne verhoging. Een atleet moet inslikken 1.2 tot 1,6 g eiwit per kilogram lichaamsgewicht per dag.

Functie

Eiwitten zijn de bouwstenen van het leven. Hun verantwoordelijkheden vallen veel verder dan alleen het maken van spier. Eiwitten zorgen voor energie, groeien en te handhaven van de verschillende systemen van het lichaam. Ze ook bouwen enzymen, hormonen en antilichamen en helpen het zuur-base evenwicht in het bloed.

Tijdens de training

Eiwit consumptie tijdens de oefening is niet nodig. Volgens een artikel gepubliceerd door de Gatorade Sport Science Institute in 2000 door Martin J. Gibala, Ph.D. en collega's, tijdens het sporten, eiwit rekeningen voor slechts 2 tot 10 procent van de totale energie verbruikt. Dieet consumptie van eiwitten is genoeg om de rekening voor eiwit gebruikt. Hydratatie en elektrolyt aanvulling behoeften tijdens de training kunnen opwegen tegen de behoeften van het eiwit. In een studie gepubliceerd in "Huidige sportgeneeskunde verslagen" door Scott J. Montain in 2008, hydratatie aanbevelingen tijdens lichaamsbeweging krijgen. Montain schrijft dat verblijf gehydrateerd met water en elektrolyten de sleutel is tot het vermijden van vermoeidheid en verbeteren van prestaties.

Herstel

Eiwit consumptie tijdens het herstel na een aanval van oefening is veel belangrijker dan terwijl u uitoefent. Een studie gepubliceerd in de "Sport Science uitwisseling" in 2002 door Gibala onderzocht de effecten van eiwitinname en spier gebouw tijdens het herstel. Hij vond dat een kleine hoeveelheid eiwit nadat een bout van weerstand training was in staat om te helpen bouwen spier.

Bronnen

Er zijn verschillende soorten eiwit shakes op de markt. U kunt elke vitamine winkel bezoeken en vinden van veel verschillende merken. Eiwit shakes zijn gemaakt van melkeiwit, ei eiwit of soja-eiwit. Chocolade melk kan zelfs gebruikt worden als een post-exercise eiwit herstel drank. Een studie gepubliceerd in het "International Journal van sport voeding en oefening metabolisme" in 2006 door Jason R. Karp en collega's, nam negen mannelijke fietsers en chocolade melk getest tijdens het herstel in vergelijking met een drankje van de vloeistof vervanging en een koolhydraat vervanging drankje. Totale werk en vermoeidheid tarief werden verbeterd in de groep die de chocolade melk geconsumeerd.


gerelateerde artikelen