De juiste manier te dragen Soccer Shin Guards met sokken

May 28

De juiste manier te dragen Soccer Shin Guards met sokken

Shin guards en sokken zijn verplicht voor juridische speeltuinen in bijna alle voetbalcompetities. Er zijn twee basistypen van shin guards: degenen met enkel bewakers en mensen zonder. Voor elk type guard, moet u weten over de beste manier om het dragen van uw sokken ten behoeve van juridische spelen en uw veiligheid op het veld.

Shin Guards met enkel Guards

Shin guards met enkel bewakers bestaat uit twee delen. Een harde kunststof deel heeft betrekking op het scheenbeen en een half-sok die dia's over je enkel, positionering van de twee beschermende plastic bekers aan weerszijden van uw enkel bot. Shin guards met enkel bewakers zijn meestal gedragen door jeugdspelers die extra bescherming nodig hebben. Om het dragen van sokken met dit soort Scheenbeschermer, de Scheenbeschermer zetten eerste, bewaken verbinden de Scheenbeschermer klittenband rond uw kalf en strekken van de enkel naar de gewenste positie. Nadat de Scheenbeschermer op zijn plaats is, trek de sok over de Scheenbeschermer zodat de gehele eenheid wordt gedekt door uw sok.

Shin Guards zonder enkel Guards

Volwassen voetballers gebruiken meestal shin guards, die geen enkel bewakers. Dit soort Scheenbeschermer is over het algemeen eenvoudige kunststof inzetstukken die Schuif onder sokken of in fabric mouwen of veilig rond uw kalf met een klittenband. Voor dit soort Scheenbeschermer, zetten uw sokken en schoenplaatjes voordat uw Scheenbeschermer positionering. Zodra de guard in positie is, trek de sok over de bovenkant van de Scheenbeschermer. Verpakken van atletische tape rond je been net onder en net boven de Scheenbeschermer zal helpen opbergen.

Het kiezen van de juiste Sok

Het soort sok dat u kiest kan het wijzigen van uw vermogen om het te gebruiken met bepaalde shin guards. Sokken die te strak of kleine kunnen niet uitbreiden ter dekking van uw shin guards, korte bedenken of het niet aanbieden van genoeg elasticiteit. Een speler sok moet bestrijken de gehele Scheenbeschermer te allen tijde tijdens het spel, volgens Federation Internationale de Football Association rules. Om problemen te voorkomen met de juiste pasvorm, neem uw shin guards met u en draag ze wanneer het proberen op nieuwe sokken.

Aanpassen van uw pasvorm

Kan je dat het dragen van een Scheenbeschermer rechtstreeks tegen de huid irriteren, vooral als het op zijn plaats door atletische tape op de buitenkant van uw sok gehouden is is. Om dit probleem oplossen, neem een paar voetbal sokken en afgesneden van het gedeelte van de voet, waardoor het gedeelte dat betrekking heeft op uw kalf. U kunt deze sok "tube" over je been glijden en plaatsen uw Scheenbeschermer bovenop om te voorkomen dat de irritatie van de huid. Dit is ook een goede manier te recyclen oude voetbal sokken die gaten in de hiel of teen kunnen hebben.


gerelateerde artikelen