Hoe te doen een pijnloos Split

July 16

Hoe te doen een pijnloos Split

Doen van een split lijkt eenvoudig wanneer gymnasten of cheerleaders doen, maar het is moeilijker dan het lijkt voor iedereen die niet natuurlijk flexibele of die nieuw is voor flexibiliteit opleiding. De innerlijke dij, hamstrings en kalf spieren strekken is noodzakelijk voor een perfecte split. Dit kan enige tijd duren, maar benaderen het met langzame en consistente rekken kan bewaren u frustratie, pijn en letsel. Vraag uw arts vóór het begin van een oefeningsroutine, vooral als u gezondheidsproblemen of opmerkingen hebt.

Kies het Type

Er zijn drie basistypen van splitst: links been naar voren, rechts been voorwaartse en zijdelingse of straddle splitst. Voorste splitst zijn gemakkelijker voor de meeste mensen, omdat wanneer u strek je benen u bent bezig met hen voor front splitst. Veel mensen zijn nu nog flexibeler in één been of het andere, dus bij de voorbereiding van de voorzijde wordt gesplitst, begin met je flexibeler been. Ontdek welk been meest comfortabel in de voorkant door zittend op de vloer met een been uitgebreid direct uit voor je. Steun jezelf met een hand aan beide zijden van je heupen en langzaam proberen om uit te breiden van je andere been uit achter je. Dit is makkelijker en veiliger dan vanaf een staande positie en glijden naar de verdieping.

Opwarmen

Springtouw, uitgevoerd in plaats, jog langzaam rond het gebied van uw training of zich bezighouden met vijf tot 10 minuten voor elke andere matige aërobe activiteit voordat uw flexibiliteit opleiding. Uitrekken zich is niet genoeg voor een warmup in en van zichzelf. Koude spieren zijn meer vatbaar voor schade. Verhoging van de bloedstroom door het verhogen van uw hartslag een beetje maakt uw spieren losser, dat is belangrijk in flexibiliteit opleiding.

Voorzichtig rekken

Sta met je voeten samen, en langzaam buigen van de heupen. Zo ver gaan als je kunt, en houden dat ten minste 20 seconden opleveren. Zitten op de grond met je benen recht tegenover u, tenen wees. Bereiken voor je tenen en houd dat 20 seconden opleveren. Langzaam je enkels, je tenen wijzen naar het plafond, flex en bereiken voor je tenen weer. Voor een voorkant split, laat je flexibele been vooraan en de andere een rond achter je, straighten van het zo veel als je kunt draaien. Ondersteuning van uw gewicht op je handen. Rekken voor een dwars door het bewegen van je voeten uit aan de zijkanten, zo ver als u kunt splitsen. Langzaam naar voren leunen ertussen totdat u uw maag op de vloer rusten kunt.

Waarschuwing

Doen de splitsingen komt niet natuurlijk de meeste menselijke wezens. Het moet enigszins ongemakkelijk, maar niet actief pijnlijk. Niet stuiteren als u uitrekken, of proberen te dwingen je lichaam voorbij de punt van de pijn. Stop onmiddellijk als u scherpe pijn voelen. De praktijk van elke dag te zorgen voor de beste resultaten, probeer nooit een splitsing zonder warming-up grondig.


gerelateerde artikelen