Hand-oog coördinatie spelen voor jonge geitjes

July 9

Hand-oog coördinatie spelen voor jonge geitjes

Overzicht

Sensorische-stimulerende taken kunnen helpen versterken van de hand-oog coördinatie en fijne motoriek in je kind, volgens het artikel "giet het op! Games voor Hand-oog coördinatie,"die werd gepubliceerd door de website wat te verwachten. De games uw kinderen spelen ter bevordering van de hand-oog coördinatie moet leuk zijn en afgestemd op hun leeftijdsniveau. Dit zal helpen hen geïnteresseerd en lang genoeg om te spelen voor een tijdje bezig houden. Neem contact op met uw kinderarts als je kind lijkt te hebben moeite met hand-oog coördinatie, zodat ze kan worden gecontroleerd en aangemoedigd in haar leervaardigheden.

Bouwstenen

Bouwstenen zijn een van de beste manieren ter ondersteuning van uw kind de oog-hand coördinatie vaardigheden, als speelgoed waarvoor grijpen en stukken samen passend impuls zal geven uw kind de coördinatie, neemt nota van de website een stap vooruit. U kunt ze gemaakt van hout of plastic en ze kunnen komen in verschillende kleuren te maken het leuker voor uw kind te spelen met hen. Zitten met je kind en leer hem stapelen van één blok bovenop de andere te maken van een toren en ook laat hem hoe hij kan kiezen voor blokken van dezelfde kleur voor elke laag een patroon te maken. U kunt ook vormen plat op de vloer, zoals slangen bouwen of treinrails die over een groot gebied van de slaapkamer of speelkamer verdieping van uw kind uitbreiden.

Bubble Fun

Bellen blazen is een leuke activiteit voor je kinderen, en er zijn veel verschillende soorten zeepbel wands moeten openingen met verschillende vormen om een verscheidenheid van bubbels zeker vermaken uw kind als ze haar hand-oog coördinatie verbeteren. Leer uw kind om te spelen met bubbels buiten om te voorkomen dat het maken van een zeepachtige puinhoop op uw tapijt of vloer. U kunt ook het aanmoedigen van uw kind om te jagen van de belletjes die ze maakt om pop, suggereert het artikel "Spelen met bubbels: de peuter activiteit dat Sticks," ook gepubliceerd door de website wat te verwachten. Snel leert uw kind dat het waait zachtjes groter bubbels dan waait hard, zal produceren een nieuwe dimensie toe te voegen aan haar motorische vaardigheden leren.

Gieten van activiteiten

Neem uw kind naar een park met een zandbak en emmers en schoppen die ze schep het zand en zet hem in de emmer kunt meenemen. U kunt ook laat haar brengen sommige plastic speelgoed om mee te spelen in het zand, als ze begraven kan of hebben ze klimmen zand duinen creëert ze met haar handen of schop. Ook kan je sommige gieten activiteiten thuis met uw kleintje. Geef uw kind twee containers en sommige droge items, zoals rijst, gedroogde bonen of kleine pasta. Haar laten zien hoe om te gieten de items uit een container naar de andere. Gieten activiteiten zijn ideaal voor uw kind hand-oog coördinatie, volgens Dr. Sindhuja Rajadorai, op de website van de ParenThots te verbeteren.


gerelateerde artikelen