How to Lose Weight na de zwangerschap natuurlijk & snel

August 2

How to Lose Weight na de zwangerschap natuurlijk & snel

Proberen om gewicht te verliezen nadat u bevallen kan een uitdagend proces, maar u kunt uw zwangerschap gewicht verliezen zonder toevlucht te nemen tot kruiden en supplementen. De gemiddelde vrouw die haar zwangerschap op een normaal gewicht begint verliest slechts 80 procent van haar gewicht opgedaan tijdens de zwangerschap, en een zwaarlijvige vrouw verliest slechts 60 procent van haar zwangerschap gewicht, volgens de Minneapolis Department of Health en de steun van de familie. Om terug naar uw pre-zwangerschap gewicht kan u helpen zich beter voelt over jezelf, geven u meer energie aan de zorg voor uw baby en te voorkomen dat enkele van de gezondheidsrisico's van overgewicht of obesitas.

Stap 1

Bepaal of u fysiek klaar zijn om gewicht te verliezen na de bevalling. De website van de zwangerschap Baby Center raadt aan om te wachten tot na uw zes - of acht weken durende check-up om te beginnen met het dieet.

Stap 2

Beslissen over uw streefgewicht. Als je een gezond gewicht vóór de zwangerschap, stel uw pre-zwangerschap gewicht als een doel. Als u vroeger overgewicht zwanger, vraag uw arts of verloskundige voor een gezond gewicht bereik voor uw lengte en leeftijd.

Stap 3

Eten tussen 1800-2200 calorieën per dag bent u borstvoeding geven om ervoor te zorgen dat uw kind heeft voldoende voeding. Eet ten minste 1200 calorieën per dag, als u niet bent borstvoeding. Zowel deze calorie-niveau kunt u te verliezen ongeveer 1 tot 2 pond per week, die u op uw streefgewicht relatief snel krijgt. Uw calorie behoeften kunnen variëren van deze bedragen, dus vraag uw arts of diëtist hoeveel calorieën je nodig hebt om gezond gewicht te verliezen.

Stap 4

Plan drie caloriearme maaltijden per dag die functie van natuurlijke, in plaats van verwerkte voedingsmiddelen. Kies natuurlijke ontbijt voedingsmiddelen zoals staal-cut haver, zemelen of geraspte tarwe granen of eiwit omeletten. Selecteer lunch maaltijden met hele korrels broodjes en wraps, gebakken kip of zeevruchten, groene salades en hele vruchten. Vul de helft uw diner plaat met groenten en fruit, en gebruik een kwart van je bord voor een mager eiwit en een kwart van je bord voor een volkoren.

Stap 5

Vermijd calorierijke voedingsmiddelen die doen niet u opvullen. Desserten, chocolade eten snoep, chips en gefrituurd voedsel zal het moeilijk maken voor je te houden van uw calorie-inname tot een gewicht-verlies-niveau. Caloriearm vruchten als desserts, en gebakken chips of gebakken aardappelen over diepe gefrituurd voedsel kiezen.

Stap 6

Nemen oefening in uw dag. De baby voor een wandeling in een rugzak of stevige kinderwagen, of gebruik uw lunchpauze te lopen voor de oefening. Gewichten heffen om de andere dag van de baby NAP-periode of eerste ding in de ochtend.

Stap 7

Weeg jezelf over zodra per. Regelmatige check-in tijden op de schaal kunt u de voortgang van uw gewicht-verlies en ervoor zorgen dat u afvallen op een passend percentage na de bevalling.

Waarschuwingen

  • Meer calorieën toevoegen als u begint te verliezen van meer dan 2 pond per week.
  • Volg altijd advies van uw arts op verlies van het gewicht na de zwangerschap.

Tips

  • Drink water gedurende de dag om u verblijf gehydrateerd en gevoel volledig te helpen.
  • Vermijd overmatige cafeïne bent u borstvoeding geven.
  • Verschillende maaltijden van tevoren om u te helpen voorkomen dat calorierijke fastfood te eten na een drukke dag.

gerelateerde artikelen