Kruiden voor gevoelige tanden

July 20

Kruiden voor gevoelige tanden

Volgens de Academie voor algemene tandheelkunde, naar schatting 45 miljoen Amerikanen ervaring tooth gevoeligheid, een conditie die gekarakteriseerd wordt door een tingly pijn die van invloed is op een of meer tanden. Triggers bevatten nuttigen van voedingsmiddelen en dranken van extreme temperaturen of koude lucht blazen op de aangetaste tanden. Veel van de oorzaken van deze gevoeligheid zijn gerelateerd aan veroudering, zoals tandglazuur draagt weg en het tandvlees wijken als je ouder wordt. Andere oorzaken zijn tand slijpen, onjuiste borstelen tanden whitening, professionele reinigings- en gom ziekte.

Neem

Neem is een antimicrobiële Ayurvedisch kruid dat vecht tand plaque en Parodontitis wanneer toegepast op de tanden en het tandvlees. Volgens «««PeaceHealth.org is het toepassen van 1 g neem blad uittreksel twee keer per dag een effectieve behandeling voor de preventie en behandeling van tand en tandvlees ziekte. Het voorkomen van tandvleesontsteking is essentieel voor het elimineren van de bron van tooth gevoeligheid in veel gevallen.

Groene thee

Groene thee bevat verbindingen die elimineren bacteriën die leiden tandbederf tot. PeaceHealth.org beveelt spoelen met een groene thee-tinctuur of alcohol extract, voor het slapen gaan om plaque en bacteriën geassocieerd met gomziekte te verminderen. Drinken van groene thee is niet overtuigend aangetoond dat werken op dezelfde manier. Groene thee bevat ook antioxidanten die cellen en weefsels van de mond kunnen beschermen tegen schade door vrije radicalen, en vitamine C dat beschermt tandvlees.

St. Janskruid

De oude Grieken gebruikten St. Janskruid voor de behandeling van een groot aantal ziekten, met inbegrip van verschillende "nerveus" aandoeningen. Vandaag, blijft het kruid voor de behandeling van zenuw-gerelateerde ziekten, met inbegrip van tanden. De holistische Online website raadt appling St. John's Wort olie naar de getroffen tandvlees om aan tandbederf gerelateerde pijn te verlichten. Wanneer een zenuw beschadigd of blootgestelde de oorzaak van gevoelige tanden is, is met behulp van St. Janskruid optimaal sinds het kruid bijzonder effectief is voor de strijd tegen zenuwpijn.


gerelateerde artikelen