Rek voor benauwdheid

June 2

Rek voor benauwdheid

Het is belangrijk om te doen strekken zich uit over benauwdheid te verbeteren van uw houding. Met strakke borst en schouder spieren zorgt ervoor dat de spieren te verkorten en verzwakken. Dientengevolge, uw schouders worden afgerond en je hoofd neerhangt vooruit omdat uw borst en schouder spieren niet met een lange, rechte rug instemmen. Beoefenen van yoga elke dag gedurende 30 tot 60 minuten, of ten minste een of twee keer per week, kan helpen verlichten van benauwdheid, uw spieren versterken en bouwen spier geheugen voor goede houding.

Kat-Cow Warmup

Kat-Cow vormen is een passend traject om mee te beginnen te openen je borstspieren en opwarmen uw achterspieren. Tafelblad standpunt ontstaan met uw schouders gestapeld over uw polsen en je heupen over je knieën. Als je inademt, boog je rug en dalen van je hoofd staren naar je navel. Als je uitademt, verlagen van je buik, je borst te vervroegen en til je hoofd. Doe ongeveer vijf kat-koe met zich meebrengt.

Camel

Kameel pose kunnen een intense borst spier opener. Op je knieën met uw knieën twee vuisten breedte van elkaar staan. Plaats je handen op je onderrug met je vingers wijzen omhoog of omlaag. Trek je lage buik in en wijs uw stuitje neer ter bescherming van uw onderrug. Breng uw blik over het plafond naar de achterkant van de kamer als je hef in je borst en knijp je schouderbladen samen. Vijf ademhalingen, houd dan verlichten uw uitweg van de pose en zitten op je hakken voor een paar adem om te ontspannen. Om te doen de geavanceerdere variatie van Camel pose, plaats je handen op je hielen in plaats van op uw onderrug.

Halve Maen

Halve Maen pose zal uw pectoralis grote en kleine spieren strekken en zal ook open je heupen en bouwen van evenwicht. Oefen deze pose met en zonder een muur. Start in een staande positie. Plaats uw rechterhand ongeveer 1,5 tot 2 voeten voor je rechter voet. U kunt ook het plaatsen van je hand op een yoga blok de pose om gemakkelijker te maken. Plaats je linkerhand op uw linker heup. Evenwicht op je rechtervoet en rechterhand als u til je linkerbeen en bewegen in de richting gestapelde heupen. Zodra je heupen gestapeld worden, bereiken uw linker arm hoog, verhuizen naar gestapelde schouders te rekken van je borst. Blik naar beneden, of als u meer geavanceerde blik omhoog. Praktijk van de pose met behulp van de muur en druk op je bovenste heup en bovenste schouder tegen de muur te stapelen uw schouder en de heupen. Houd de pose voor ten minste vijf ademhalingen.

Brug

Brug pose zal je borstspieren uitrekken terwijl het ook het opbouwen van kracht in je quadriceps. Lig op je rug, knieën gebogen en hielen dicht bij je botten zitten. Hef je heupen richting het plafond en maken een vuist met je handen druk je onderarmen naar beneden op de grond. Til je borst omhoog naar het plafond en schuif je schouders onder je borst. Het handhaven van een spatie tussen je kin en je borst te beschermen uw nek. Houd gedurende vijf ademhalingen.


gerelateerde artikelen