Oorzaken van allergische Colitis bij zuigelingen

July 14

Oorzaken van allergische Colitis bij zuigelingen

Allergische colitis wordt veroorzaakt door een immune reactie op de eiwitten in de voeding van uw kind. Meest voorkomende eiwitten die leiden de voorwaarde tot zijn die gevonden in de melk van koe, soja en borstkanker, volgens Children's Hospital Boston. Allergische ulcerosa treedt op voornamelijk bij zuigelingen en kan leiden tot bloed in de ontlasting, braken, diarree en een afname van de eetlust. Als u vermoedt dat uw kind wellicht allergische colitis dat, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Immuunsysteem

Allergische colitis meestal ontwikkelt tijdens de eerste twee maanden van het leven en is van invloed op 66 procent van de zuigelingen. Je baby is meer vatbaar voor allergische colitis als gevolg van haar onrijp immuunsysteem. Normaal gesproken reageert je immuunsysteem alleen tot schadelijk, ziekte-veroorzakende microben. Echter, als je baby lijdt aan allergische colitis, haar immuun systeem fouten van de melkeiwitten als schadelijk en hen aanvallen.

Eiwitinname

Je baby wordt ook bedreigd als gevolg van de hoge inname van melk en melkeiwitten uit moedermelk of formule. Omdat zuigelingen hebben een onrijp immuunsysteem, kunnen mensen met allergische colitis reageren op de eiwitten in vreemde stoffen waarnaar zijn zij plotseling blootgesteld aan na de geboorte. Als uw kind met colitis melkeiwitten consumeren blijft, kunnen haar darmen langzamerhand geïrriteerd en ontstoken, wat leidt tot kleine zweren in de dikke darm en bloeden. Als u of uw baby's andere kan familieleden hebben een geschiedenis van voedselallergie, astma of milieuallergieën, uw baby meer vatbaar voor colitis, volgens het Children's Hospital Boston.

Intestinale permeabiliteit

Zuigelingen kunnen ook gestegen intestinale permeabiliteit vaak geassocieerd met een onvolgroeide spijsverteringssysteem, ondervoeding en intestinale ontstekingsziekten. Als je baby lijdt aan deze aandoening, zijn haar darmen zo permeabele dat zelfs hele eiwitten de bloedbaan en trigger allergische colitis kunnen invoeren. Uw spijsvertering breekt normaal gesproken de eiwitten naar aminozuren of kleinere peptide ketens, die vervolgens door uw lichaam worden geabsorbeerd. Deze zijn minder waarschijnlijk leiden tot een reactie dan intact eiwitten.

Behandeling

Nadat uw kind is gediagnosticeerd met allergische colitis, begint behandeling met het verwijderen van alle bronnen van voedsel dat leiden de allergie van uw baby's dieet tot kan. Uw kinderarts adviseert gewoonlijk dat u uw huidige formule een gespecialiseerde vervangt, hypoallergene of eiwit hydrolysaat formule die achtergebleven proteïnen om te helpen verlichten van de stress op uw kind het spijsverteringsstelsel bevat. Als geen van beide als deze formules werkt, wellicht uw kind een aminozuur gebaseerde formule. Bent u borstvoeding geven, uw baby kan verbetering laten zien wanneer u koe melk, eieren, soja, vis en tarwe uit uw dieet verwijdert. Hierdoor kan uw kind borstvoeding als lang ze is het verkrijgen van het gewicht en bloeiende blijven.

Overwegingen

Allergische colitis is zelden levensbedreigend, in tegenstelling tot de echte melk allergie, volgens het Children's Hospital Boston. Allergisch colitis is meestal een tijdelijke toestand, en de meeste kinderen ontgroeien het door de leeftijd van 1 jaar. U moet beginnen met het introduceren van vaste stoffen aan uw baby's dieet net als bij elke andere zuigeling--wanneer ze de leeftijd van 4 tot en met 6 maanden bereikt. Echter aandacht besteden aan de levensmiddelenetiketten en voorkomen dat alle producten die melk, soja of hun eiwitten bevatten.


gerelateerde artikelen