How to Cook varken voeten

June 1

Een gekookte varkens voet wordt beschouwd als een fundament van een heerlijke maaltijd rond de wereld, vooral in de zuidelijke staten van de VS recepten zoals gebeitst varken voeten zijn onder de favoriete methoden van deze bizarre maaltijd serveren. Echter, ongeacht het recept, moet u eerst de voeten varken koken door ze te koken in water.

Koken de Pig-voeten - de basis

Stap 1

Zet de kachel op hoog.

Stap 2

Het varken voeten met warm water te wassen. Hiermee verwijdert u alle puin dat door de slager kan hebben gemist.

Stap 3

Het splitsen van de huid van het varken voeten tussen de tenen. Hierdoor kunnen de voeten varken te koken gelijkmatig door.

Stap 4

Vul een grote pot met water en plaats deze op het fornuis. Indien u wenst, kunt u kruiden, groenten en kruiden aan het water om de smaak toevoegen aan de voeten van het varken. Dit kan omvatten citroenen, uien, rozemarijn, venkel en laurierblaadjes, of een andere mix van kruiden en smaakstoffen die past bij uw smaak.

Stap 5

Plaats de voeten van de schoongemaakte varken in de pot. Zorg ervoor dat het water de voeten volledig dekt.

Stap 6

Dekking van de pot met een deksel.

Stap 7

Breng het water aan de kook, en vervolgens de vermindering van de warmte. Sudderen het varken voeten totdat ze gaar zijn. Dit duurt meestal ten minste zes uur. Gebruik een vork om te testen voor tederheid. Als de vork gemakkelijk de voeten varken doordringen kan, zijn dan ze gedaan.

Stap 8

Verwijder de voeten varken uit de pot en gooi het water.

Stap 9

Beslissen hoe u tot slot de varken voeten wil. Hoewel u de voeten varken als serveren kunt-is, er zijn ook andere opties. Bijvoorbeeld, u kunt de voeten varken augurk of u kunt hen barbecue.

Wat die u nodig hebt

  • Varken voeten
  • Soeppan
  • Water

gerelateerde artikelen