Is zout zure terugvloeiing verergeren?

December 5

Is zout zure terugvloeiing verergeren?

Zure terugvloeiing is een chronische aandoening waarvoor het kijken naar alles wat je eet en drinkt voor het beheren van uw symptomen. Elk geval van zure terugvloeiing is anders, en u zult moeten experimenteren met uw dieet om uit te vinden als zout of andere voedingsmiddelen persoonlijke triggers zijn. Zure terugvloeiing kan ernstige schade veroorzaken als het niet goed gecontroleerd, dus de eerste stap is om te praten met uw arts over dieet vragen hebt.

Zure terugvloeiing

De zure terugvloeiing is een aandoening die optreedt wanneer de onderste oesofageale sluitspier spieren onderaan de slokdarm niet goed sluit, waardoor maagzuur te lekken terug in de slokdarm. Als de maagzuur lekken, kan u ontwikkelen brandende sensaties in de borst of keel. Als dit gebeurt af en toe, het kan gewoon zuur indigestie of maagzuur, maar hebt u deze symptomen meer dan twee keer per week, moet u een meer ernstige aandoening, de zogenaamde gastroesophageal terugvloeiingsziekte of GERD wellicht, zegt Cleveland Clinic. Er zijn vele factoren en omstandigheden die zure terugvloeiing, veroorzaken kunnen dus de eerste stap in de behandeling is om het uitsluiten van ernstige onderliggende medische aandoeningen.

Zure Reflux dieet

Elk geval van zure terugvloeiing is anders, en u zult moeten bepalen uw persoonlijke trigger voedsel. Sommige voedingsmiddelen kunnen moeten worden geëlimineerd uit uw dieet helemaal terwijl sommige trigger voedsel met mate gegeten kunnen worden. Het bijhouden van een dagboek voedsel en symptoom voor een paar weken kan helpen bij het plannen van uw dieet. Terwijl niet voor iedereen gelijk, wat gemeenschappelijke dieet triggers zijn citrusvruchten, chocolade, cafeïne, alcohol, vet en gefrituurd voedsel, knoflook, uien, mint, kruidige voedingsmiddelen en voedingsmiddelen op basis van tomaat, merkt de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse. Deze voedingsmiddelen kunnen verhogen de productie van maagzuur.

Zout en GERD

Zout eten, kan uw GERD klachten niet verergeren. Echter, terwijl de exacte redenen niet goed begrepen zijn, teveel zout over een periode van tijd consumeren kan verhogen uw risico van het ontwikkelen van zure terugvloeiing. Degenen die keukenzout aan voedsel toevoegen lijken te hebben een hoger risico op GERD dan degenen die nooit zout toevoegen aan hun voedsel, meldt een studie in het tijdschrift "Gut" in 2004. Veel meer onderzoek is nodig om de exacte rol die zout speelt en hoeveel moet worden geconsumeerd te verhogen het risico van ziekte.

Beheer van symptomen

Consumeren te veel zout kan ook leiden tot het behoud van vloeistof, die op zijn beurt tot gewichtstoename leiden kan. Obesitas is een bekende risicofactor voor GERD kan, en overgewicht uw conditie slechter. Voor het beste beheren uw symptomen van zure terugvloeiing, overtollige gewicht te verliezen, vermijden van strakke kleding, uw hoofd verheffen wanneer liggen, uitspreiden maaltijden gedurende de dag en het vermijden van voedsel twee tot drie uur vóór liggen.


gerelateerde artikelen