Home Remedies voor voet krampen

November 24

Home Remedies voor voet krampen

Voet krampen zijn het gevolg van krampen in de spieren van de voeten, volgens MedinePlus. Ze zijn samentrekkingen van de spieren in de voeten, en hoewel voet krampen ernstig pijnlijk zijn kunnen, ze alleen een paar seconden duren. Allerlei huismiddeltjes zal helpen om te behandelen voet krampen. Er is echter geen wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van een van deze vorderingen.

Warme kompressen

Volgens een 2005 editie van "Natuurlijke gezondheid Magazine", kunnen de warme kompressen helpen verlichten van de pijn van de voet krampen. Het individu moet een fles water vullen met warm water en toe te passen op de getroffen voet. Hij moet laat de fles water op ongeveer vijf minuten en verwijder vervolgens de it. Na het verwijderen van de waterfles, moet het individu zachtjes bewegen van de voet en probeer lopen op het om het bloed stroomt.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba is een populaire boomsoorten die wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde in Noord-Amerika. In de Verenigde Staten is het een van de best verkopende kruidensupplementen. Gingko helpt bij het behandelen van de bloedsomloop stoornissen en kan bijdragen tot de bevordering van gezonde bloed omloop en spieren op het gebied van de voet, resulterend in de preventie van voet krampen. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center verbetert ginkgo bloedsomloop door de bloedvaten leerstoornissen. De patiƫnt moet spreken met een arts alvorens dit kruid.

Regelmatige lichaamsbeweging Routine

De "natuurlijke gezondheid Magazine" zegt dat regelmatige oefening essentieel is voor voorkomen van been en voet krampen. Indien mogelijk, moet het individu proberen om het opzetten van een routine die mogelijk is vast te houden aan. Zelfs iets als een korte loop of baan kan helpen versterken van het bloedvat muren te houden het bloed stroomt. Het zal ook helpen de spieren en ligamenten om gezond te houden.


gerelateerde artikelen