Hoe te verminderen varkenspoten

October 4

Varkenspoten zijn dikke enkels, die niet op het punt waar ze voldoen aan de onderkant van de kalveren dunner krijgen. Bij sommige mensen kaarsjes het kalf natuurlijk uit wanneer het bereikt de enkel, maar in andere gevallen dit niet het geval is. Bij mensen die lijden aan varkenspoten, kan de vorm van de enkels genetische, of zij kunnen tijdelijk worden gezwollen als gevolg van zwangerschap, gewicht problemen, ziekte of warmte. Hoewel het is heel moeilijk--als niet onmogelijk--om plek-probleemgebieden op uw lichaam met oefening, kunt u varkenspoten verkleinen als het probleem niet door overtollig vet of genetica veroorzaakt wordt.

Stap 1

Hoe te verminderen varkenspoten

Oefenen en eet goed. Het verliezen van gewicht over je hele lichaam zal u helpen afvallen op je enkels zo goed, en het is altijd een goed idee om in vorm. Belasting op groenten, en probeer te doen een soort van dagelijkse oefening, of het nu een stevige wandeling in de ochtend of een fietstocht te werken. Of, kalf werpt te verhogen van de grootte van uw kuitspieren, waardoor je enkels kijken kleiner.

Stap 2

Hoe te verminderen varkenspoten

Zet uw voeten omhoog. Dit is vooral belangrijk als u zwanger bent of van andere gezondheidsvoorschriften last--met inbegrip van waterretentie--waardoor je enkels zwellen. Vaak is dit meer merkbaar wanneer het weer warm en vochtig is. Als u merkt dat uw enkels zwelling, zitten en je voeten op een stoel of kruk overeind.

Stap 3

Hoe te verminderen varkenspoten

Verminder uw varkenspoten door camoufleren hen. Vermijd sandalen die riemen die wrap rond de enkel hebben--dus markeren hun dikte. In plaats daarvan Kies hoge hakken schoenen die elongate van het onderbeen. Vermijd bijgesneden broek en rokken die onder de knie raken en kies lange broeken of rokken die je enkels verbergen.

Tips

  • Liposuctie varkenspoten kan verminderen, maar dit is een drastische, chirurgische optie, die is niet voor iedereen. Overweeg zorgvuldig als je echt wilt besteden een hoop geld en ga onder het mes eenvoudig dat kleinere enkels.
  • HEMORRHOID crème enkels die zijn gezwollen van waterretentie zal krimpen, maar het is niet officieel aanbevolen voor gebruik op de enkels. Nog, als u wilt om het te proberen, toe te passen over de huid rond je enkel, dan wikkel je enkel in een bandage en laat het op 's nachts.

gerelateerde artikelen