Hoeveel haren moet je verlof voordat je een Bikini Wax?

October 3

Hoeveel haren moet je verlof voordat je een Bikini Wax?

Bikini wassen zijn een effectieve manier om het verwijderen van de haren "down there." Waning verwijdert haar in de hoofdmap, wat betekent dat u soepeler en haar-gratis voor meer. Terwijl het resultaat geweldig is, kunnen het eigenlijke proces vrij pijnlijk, vooral vanwege de gevoelige regio die wordt wordt gewaxt. Het ongemak te minimaliseren door aandacht te besteden aan de lengte van het haar voordat het waxen.

Ideale lengte

Als u uw wenkbrauwen of benen gewaxt hebt gehad, weet je dat het is pijnlijk-- maar misschien niet zo pijnlijk als uw bikinilijn harsen. Dit is de reden waarom de lengte van de haren kan een groot verschil maken. In het ideale geval toestaan voor ten minste 1/4 inch van haar voordat je een wassende behandeling. Om het even wat minder zal niet genoeg voor de wax te hechten aan, wat betekent dat uw wax procedures niet effectief zal zijn. Haar groei cycli variƫren, maar als een vuistregel, wacht ongeveer twee tot zes weken tussen wassen.

Grof haar

Als je haar grof is, wacht totdat u ongeveer een half-inch van haar voordat het waxen. In het algemeen, hoe meer je wax, wordt het fijnere u haar wordt. Dit betekent dat na een paar wassen, je kan niet moet wachten zolang tussen afspraken.

Niet te lang groeien

Hoe langer het haar, des te pijnlijker een wassende kan worden--dus vermijden groeiend haar langer dan 1/2 inch voor een afspraak. Als je haar langer dan dat is, hebben geknipt voordat het wordt gewaxt. U absoluut geen spijt van krijgen.

Wees geduldig

Het duurt een paar wassen voordat je zelfs ontharing ziet, dus wees geduldig. Vermijd scheren tussen wassen, omdat dit de groeicyclus onderbreken kan. Er valt niet te ontkennen dat het waxen ongemakkelijk worden kan. Maar wanneer u heb geboend voor een tijdje, je haar zal er minder van een greep op de wortels en makkelijker te verwijderen. Het resultaat is minder pijn na verloop van tijd.


gerelateerde artikelen