Jus d'orange en spijsvertering

September 21

Problemen met de spijsvertering zijn vaak gekoppeld aan onvoldoende maagzuur, slechte eetgewoonten, combineren niet onverenigbaar voedingsmiddelen en maag en intestinale infecties. Indigestie leidt vaak tot pijn in de onderbuik, zure reflux, winderigheid en diarree. Vers geperst sinaasappelsap kan helpen verhogen de zuurgraad in uw maag en bevorderen van betere spijsvertering, maar moet worden verbruikt vóór het eten en niet in combinatie met de meeste voedingsmiddelen. Zure vruchtensappen te drinken terwijl het ervaren van de zure terugvloeiing kan de symptomen verergeren. Overleg met uw arts als u lijdt aan chronische indigestie.

Indigestie

Indigestie, dyspepsie, of maagklachten ook genoemd heeft allerlei oorzaken maar gebrek aan maagzuur is een gemeenschappelijk boosdoener volgens het boek "Functionele biochemie in Health and Disease." De zuurgraad van je maag moet ten minste 3 op de schaal van pH terwijl voedsel in uw maag. Een hogere of meer basische pH in de maag niet toestaan van voldoende verdeling koolhydraten of voldoende eiwitten en vet te bereiden voor de spijsvertering in de dunne darm. Oorzaken van de ontoereikende zuurtegraad in je maag omvatten nutritionele deficiëntie, arme voedingskeuzen, voedselallergieën, hormonale of elektrolyt onbalans, infectie, drugs interacties, overmatige stress, extreme vermoeidheid en bepaalde erfelijke en verworven aandoeningen.

Symptomen

De meest voorkomende symptomen van slechte spijsvertering zijn buikpijn, opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, zure reflux, verlies van eetlust, misselijkheid, constipatie, losse ontlasting, vermoeidheid, gewicht-schommelingen en stemming onbalans, volgens "Biochemie en ziekten bij de mens" door Gerald Litwack. Gemeenschappelijke behandelingen voor slechte spijsvertering zijn voeding modificatie, antacida voor symptomatische hulp, aan te vullen met spijsverteringsenzymen en willen natuurlijk lager maag pH tijdens de maaltijd te nemen. Citrus sappen kunnen werken goed met betrekking tot de verlaging van de pH.

Jus d'orange

Sinaasappels zijn citrusvruchten die een verscheidenheid aan natuurlijke zuren, met name citroenzuur en ascorbinezuur zuren bevatten. Afhankelijk van de soort, teeltomstandigheden en rijpheid, kunt vers geperst sinaasappelsap hebben een pH lager dan 3, volgens de "Geavanceerde voeding en menselijke stofwisseling." Zo kan drinken sinaasappelsap ongeveer 15 tot 30 minuten vóór het eten helpen de afscheiding van spijsverteringssappen stimuleren of lager de pH niveaus. Andere zure dranken, zoals limonade, ananas SAP en apple cider azijn, worden ook verbruikt ter bevordering van de spijsvertering.

Waarschuwingen

Combineer niet oranje SAP moet niet worden gecombineerd met koolhydraten zoals brood, pasta of aardappelen omdat het enzym nodig om ze goed te verteren is vernietigd door bepaalde zuren. Natuurlijke fruitzuren voorkomen dat koolhydraten vertering, waarmee substraten voor bacteriën in uw dikke darm te gisten. Gisting produceert gas, opgeblazen gevoel, winderigheid en diarree. Verdere, zure vruchten moeten niet worden gecombineerd met eiwitten, omdat het belemmert hun spijsvertering in de dunne darm. Bijvoorbeeld, zal het drinken van sinaasappelsap met eieren, melk, kaas of vlees zeker verhogen uw risico's van indigestie. De wetenschap van het voedsel combineren is goed ingeburgerd, maar niet op grote schaal bekend. Eenvoudige biochemische reacties maken grote gevolgen voor de spijsvertering en gezondheid. Praat met een voedingsdeskundige over de voordelen van sinaasappelsap en de beste tijden om het te drinken.


gerelateerde artikelen