Antibiotica voor zuigelingen & de probiotische Acidophilus

May 18

Antibiotica voor zuigelingen & de probiotische Acidophilus

Een kind moet soms antibiotica ter bestrijding van een ziekte die snel kon spiraal uit de hand anders. Helaas, samen met hun voordelen, antibiotica komt met een scala aan potentiële bijwerkingen zoals de onlangs opgerichte gezonde bacteriën aanwezig in het lichaam van de baby's sterven ze af samen met de bacteriën die de ziekte veroorzaakt. Probiotica, met inbegrip van de stam Lactobacillus acidophilus, zou een oplossing voor antibiotica-geïnduceerde gezondheidsproblemen.

Antibiotica voor zuigelingen

Antibiotica kunnen een snelle en effectieve manier te ontdoen van de zuigeling systeem van de binnenvallende bacteriën zijn voor een baby die besmet is met een bacteriële ziekte. Echter wanneer een kind antibiotica neemt, sterft de normale flora van de darmen, de mond en de vaginale tract af ook. Hierdoor gist te overwoekeren, die tot diarree en vaginale, anale of orale Candida leiden kan.

Acidophilus

Lactobacillus acidophilus is een soort probiotische, een gezonde spanning van bacteriën die stimuleert van intestinale gezondheid en bouwt een bevolking van darmflora die uit micro-organismen invasie vecht. Lactobacillus acidophilus geven een baby die op een cursus van antibiotica kan haar repopulate haar darmkanaal zodat haar lichaam te bestrijden schimmelinfecties en andere binnenvallende organismen helpen.

Doseringen

Lactobacillus acidophilus is beschikbaar in de vorm van een poeder die kan worden gebruikt voor zuigelingen die op antibiotica. De moeder van een baby borstvoeding kan Maak een pasta van acidophilus poeder met uitgesproken moedermelk of water en dit toepassen op haar borst vlak voor één verpleging sessie elke dag, online kinderarts Dr. William Sears beveelt. De baby zal de probiotische samen met zijn reguliere melk verbruiken. De ouder van een kind flesvoeding kan 1 tsp. van acidophilus mengen in een voederen van melk formule of gepompt. Oudere baby's die met vaste stoffen begonnen kunnen profiteren van het eten van de vlakte, ongezoete yoghurt met live, actieve culturen van Lactobacillus acidophilus. Het is een goed idee om één tot twee uur na het geven van de baby zijn dosis antibiotica alvorens hem zijn probiotica dosis om te voorkomen dat de antibiotica doden de probiotica wachten. De ouder of verzorger moet blijven geven een dosis van probiotica elke dag voor een week na de antibiotica-cursus is voltooid.

Overwegingen

De effectiviteit van probiotica bij de behandeling bijwerkingen veroorzaakt door antibioticagebruik bij zuigelingen is geen goed bestudeerde, dus controverse over de beste probiotische spanning blijft. Ten minste één studie, gepubliceerd in 1995 in de "The Journal van kno," gevonden dat Lactobacillus acidophilus werkzaam was bij het verminderen van de gastro-intestinale problemen en schimmelinfecties bij oudere kinderen en volwassenen die een antibiotische behandeling ondergaan. Andere studies hebben aangegeven weinig tot geen effect van deze bepaalde spanning, maar een effect hebben getoond toen een andere probiotische stam, Lactobacillus GC, in plaats daarvan werd gebruikt. Uw kinderarts kan u helpen beslissen of u wilt uw baby probiotica geven tijdens een antibioticakuur en welke bepaalde spanning te gebruiken.


gerelateerde artikelen