Longembolie, hoesten & diepe ademhalingsoefeningen

April 28

Longembolie, hoesten & diepe ademhalingsoefeningen

Longembolie is een gemeenschappelijk ziekte en in sommige gevallen is levensbedreigend.

Emboli zijn meestal bloedstolsels die in de diepe been aderen beginnen. Sommige bloedstolsels afbreken van de wand van de aderen en snel indienen in de bloedvaten van de longen. Zodra de emboli in de longen vastzitten kunnen ze symptomen die de functie en de capaciteit van de longen beperken veroorzaken. Na passende medische therapie, aandacht draaibaar Long revalidatie en oefeningen.

Symptomen van longembolie

Longembolie oorzaken een spectrum van symptomen zoals kortademigheid;

pleuritis, die scherpe borstpijn met een diep adem; en hoest. Deze symptomen, zodat indien aanwezig, de diagnose; echter, ze de neiging om de laatste vele weken na behandeling. Medisch toezicht is belangrijk, aangezien de aanhoudende symptomen kunnen beperken het voordeel van de pulmonaire revalidatie.

Hoesten en diepe ademhalingsoefeningen

Een longembolie veroorzaakt de longen te contracteren en volume verliezen. Na de behandeling van longembolie, kan een arts een oefeningsregime goedkeuren. Het doel van pulmonaire oefeningen is niet alleen voor het opblazen van de longen naar de voorafgaande volume, maar ook total body conditioning. Naar het eerste doelpunt helpen hoesten en diep ademhalen opblazen van de longen. Speciale apparaten genaamd incentive spirometers werken doordat een persoon om te ademen tegen een vaste weerstand, waardoor versterkt de diepe ademhaling spieren. De meeste hoesten en diep ademhalen routines worden gedaan in de rechtop.

Beperkingen van hoesten en diepe ademhalingsoefeningen

Hoewel de symptomen van pijn op de borst en kortademigheid over een periode van zes weken verbeteren, beperken zij vaak de doeltreffendheid van hoesten en diepe ademhalingsoefeningen. Alternatieven voor hoesten en diep ademhalen zijn milde aërobe regimes met inbegrip van wandel- en indoor gymnastiek. Deze hebben de voorkeur omdat ze het hele lichaam en niet alleen de longen voorwaarde. Diepe ademhaling, die buitensporige pijn produceren kan, is minder waarschijnlijk in een milde aërobe training.

Controle van de symptomen en oefening

Onder medisch toezicht moet u gestage vooruitgang met diepe ademhaling en aërobe oefeningen. Pijn en kortademigheid wellicht verdere medische therapie om veilig en comfortabel rehabilitatie. Symptomen kunnen blijven hetzelfde als u een oefeningsregime intensiveren want je bent steeds beter en duwen van je lichaam. Tot slot en belangrijkste, verergerende symptomen op een stabiele oefeningsprogramma prompt medische zorg nodig


gerelateerde artikelen