Is het oke om te eten eieren elke dag als zwangere?

August 1

Is het oke om te eten eieren elke dag als zwangere?

Zwangerschap voeding richt zich op het eten van gezonde, waardoor alle voedselgroepen voedingsmiddelen te kiezen en het juiste aantal calorieën per dag eten. Eieren eten elke dag kan hebben enkele voordelen tijdens de zwangerschap kan, maar er ook risico's in verband met het eten van hetzelfde herhaaldelijk. Bespreek de specifieke kenmerken van uw zwangerschap dieet met een professioneel advies over uw situatie ontvangen gezondheidszorg.

Eiwit

Een heel ei heeft ongeveer 6,3 gram eiwit, volgens de organisatie van de ongelooflijke eetbare ei. Tijdens de zwangerschap, moeten vrouwen tussen 90 en 110 gram eiwit per dag, Staten gecertificeerd verpleegkundige verloskundige Dana Ericson van verloskundige en Doula diensten consumeren. Eiwit is essentieel voor de opbouw van de placenta en de weefsels van de ongeboren baby. Een of twee eieren eten elke dag — bijvoorbeeld, tijdens het ontbijt of boven op een salade — kan helpen voldoen aan deze eis eiwit.

Calorieën

Een ei is niet zeer hoog in calorieën, gezien hoe veel belangrijke voedingsstoffen binnen zijn gevonden. Calcium, vitamine A, vitamine D, ijzer en kalium zijn slechts enkele van de heilzame voedingsstoffen en mineralen gevonden in elk ei. Zwangere vrouwen moeten eten tussen 200 en 300 extra calorieën per dag te voeden het lichaam en de baby. Eieren bevatten ongeveer 70 calorieën per stuk, waardoor ze een goede snack of aanvulling op elke maaltijd.

Choline

Choline bevordert de ontwikkeling van de hersenen en geheugenfunctie vroeg in het leven van een kind als de moeder het tijdens de zwangerschap verbruikt, volgens de organisatie Choline Info. Eieren, lever en kippenlever rundvlees behoren tot de hoogste choline-bronnen. Het eten van twee eieren kan bieden bijna de helft van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid choline — waardoor ze de keuze van een gezonde voeding tijdens de zwangerschap.

Risico 's

Van een eierdooier bevat 185 mg cholesterol, volgens de organisatie van de ongelooflijke ei. In een dag, moet een volwassene verbruiken minder dan 300 mg cholesterol. Twee eieren eten elke dag zou zetten een zwangere vrouw over de aanbevolen hoeveelheid cholesterol; Dit houdt niet rekening om het even welk van de andere cholesterol-bevattende voedingsmiddelen die zij heeft gegeten. Afhankelijk van de rest van een zwangere vrouw dieet, kan een of twee eieren eten de meeste dagen van de week niet schadelijk zijn. Een vrouw die is overgewicht of worstelen met hoog cholesterolgehalte tijdens de zwangerschap zou kunnen vergroten haar risico op complicaties door het eten van eieren elke dag. De National Institutes of Health adviseert beperking van de eierdooiers tot drie of vier per week. Voor een low-cholesterol-optie, kunt u eiwit gebruiken. Overleg met een zorgverlener over of eieren eten elke dag tot geen onnodige risico's voor uw zwangerschap leiden zou.

Eieren niet te eten

Het is nooit aan te raden om te consumeren rauw of gedeeltelijk gekookte eieren vanwege het risico van salmonella-infectie. Het gaat hierbij om alle versies van rauwe of semi-ruwe eieren, zelfgemaakte mayonaise, advocaat en alle soortgelijke levensmiddelen. Salmonella-infectie kan niet worden overgedragen aan de baby tijdens de zwangerschap, maar de bijwerkingen premature Arbeid, geen onnodige uteriene contracties die de baby of uitdroging van de aanhoudende diarree of braken kan stress kan veroorzaken. Behandeling rauwe eieren kunnen verheffen het risico van infectie en moeten worden behandeld door het grondig wassen oppervlakken en handen die het ei tegenkomen.


gerelateerde artikelen