Hoe te verwijderen van de neten van fijn haar

July 25

Hoe te verwijderen van de neten van fijn haar

Als uw kind is besmet met luizen, kunt u verwachten om uren in de loop van enkele weken controleren van haar haren op tekenen van luizen of hun eieren, de neten genoemd. Eenmaal gevonden, kunnen neten moeilijk te verwijderen omdat ze zo strak aan de haarschacht die het lijken houden kan alsof ze zijn gelijmd aan het haar. Speciale nit kammen kunnen u helpen verwijderen van de neten en stoppen van de levenscyclus van de luizen.

Stap 1

Een fijn getande nit kam te kopen. Veel luizen verwijdering producten bevatten nit kammen, maar als je niet van de vrije kam, u kunt een nieuwe kopen bij een drogist. Als uw kind haar bijzonder fijn is, kan je dat een vlo kam bedoeld voor gebruik door honden en katten werken beter te verwijderen van de neten.

Stap 2

Het haar nat voordat u begint met het verwijderingsproces nit. Als u een luizen verwijdering shampoo of haar spoeling gebruikt, kunt u beginnen te verwijderen van de neten nadat u het product uit het haar te spoelen. Als u het haar al hebben behandeld en een follow-up nit controle uitvoert, kunt het haar met een mengsel van één deel azijn op één deel water bevochtigen gemakkelijker nit verwijdering.

Stap 3

Verdeel het haar in meerdere secties, elk niet breder zijn dan de breedte van de kam nit.

Stap 4

Plaats de kam dicht bij de hoofdhuid en beginnen kammen, werk je weg naar beneden naar het einde van de haarschacht. Wind behandelde secties in een pin curl en clip van hen tegen de huid om te voorkomen dat zich terugtrekt van hetzelfde gebied.

Stap 5

Veeg van de nits gevangen in de kam op een weefsel na elke keer van de kam. Duik de kam in een container van warme, zeepsop water verwijderen achtergebleven puin of neten.

Stap 6

Verwijdering van de weefsels door hen door het toilet spoelen. Flushing vermindert de mogelijkheid van een hernieuwde plaag.

Stap 7

Geniet van de kam nit in 130 graden F water gedurende ten minste 15 minuten of geniet van de kam in de luizen behandeling shampoo voor 10 minuten.

Stap 8

Zoekt u een treuzelende neten elke dag voor twee weken. De Nemours Foundation meldt dat luizen en neten kunnen worden gevonden op de hoofdhuid, rond de nek van de hals en achter de oren.

Tips

  • Gebruik de kam nit in een goed verlichte ruimte om ervoor te zorgen dat u ter plaatse allemaal van de nits. Met behulp van een vergrootglas kunt u vinden van neten.
  • Schakelt de kam nit niet allemaal van de nits, suggereert de Minnesota Department of Health met behulp van je nagel te verjagen koppig neten.
  • Een luizen besmetting is niet alleen beperkt tot kinderen. Iedereen in uw huis kan geïnfecteerd raken. Vraag een vriend of familielid te onderzoeken je haar regelmatig op tekenen van luizen of neten als u hebt de behandeling van een kind voor luizen.

Wat die u nodig hebt

  • Kam nit
  • Flea kam
  • Luizen behandeling product
  • Azijn
  • Water
  • Weefsel
  • Magnifying glass

gerelateerde artikelen