Snelste manier om te krijgen in vorm om te wandelen

May 11

Snelste manier om te krijgen in vorm om te wandelen

Terwijl wandelen leuk en avontuurlijk zijn kan, ook fysiek veeleisend is en moet u in goede vorm. Afhankelijk van uw huidige conditie en de wandeling de moeite, zal u wilt geef jezelf ergens tussen twee tot acht weken om je lichaam voor te bereiden om te wandelen. Wandelingen die langer in lengte en meer moeilijk in termen van de steilheid dient u te zijn meer geschikt dan wandelingen die in afstand meer ontspannen of korter. Kies een wandeling die je realistisch voltooien kunt nadat een paar weken van opleiding gerichte.

Krijgen de hart-pompen

Deelnemen aan cardiovasculaire oefening vijf dagen van de week gedurende 30 tot 60 minuten per sessie. Trainingen moeten gebeuren bij een gematigde intensiteit in die u kunt uitvoeren op een gesprek, maar toch zijn ademhaling zwaarder dan gebruikelijk en werken zich in het zweet. Doen cardio die werkt van de grote spiergroepen in het onderlichaam, omdat de benen hoofdzakelijk gebruikt in wandelen worden. Hardlopen en fietsen zijn goede opties, alsook het beklimmen van de trap op de sportschool of het lokale stadion. Heuvels in uw work-outs te simuleren een heuvelachtige wandeling opnemen.

Hit de gewichten

Sterkte trein twee tot drie dagen per week in voorbereiding om te wandelen. Krachttraining zal opbouwen met uw boven- en ondergrenzen lichaam, met name van belang als u een zwaardere rugzak met eten en fundamentele essentie uitvoeren. U hoeft niet te zetten op een heleboel spier bulk voor wandelen als de zwaardere massa potentieel kon u neer vertragen. Integendeel, lift voor algemene sterkte en conditionering door het selecteren van zes tot acht oefeningen per workout voor de armen, schouders, borst, rug, benen en bilspieren. Kies een gewicht dat je vermoeidheid door de 12 of 15 herhaling veroorzaakt, en voltooien van twee tot drie sets in totaal.

Verplaats enkel het

Naast een gestructureerde trainingsschema, willen meer fysieke activiteit integreren in je dagelijks leven. Neem de trap op het werk wanneer u wilt overschakelen van vloeren en zelfs tijdens een lunchpauze voor extra oefening. Lopen om te werken of park een paar blokken weg. Stap uit uw push-fiets en fietsen rond de buurt met familie. Al deze activiteiten verhogen de hartslag en krijgen de spieren pompen ter voorbereiding van een wandelpad in uw toekomst.

Brandstof omhoog

In de weken voorafgaand aan uw wandeling gezondere eetgewoonten aan te nemen zal stimuleren energie niveaus en brandstof spieren voor uitgebreide oefening. Slechte eetgewoonten zal laat je lusteloos en zwak, dus het vermijden van levensmiddelen met een hoog vet, met name de trans-en meervoudig onverzadigde vetten in het voordeel van de lage-calorie, voedselrijke groenten, fruit, magere eiwitten en enkelvoudig onverzadigde vetten. Gezonder eten zal u ook helpen stuur bovenmatige ponden als je drop je totale calorie-inname. Dit zal uw wandeling maken gemakkelijker en plezieriger.


gerelateerde artikelen