Hoe u kunt helpen de familie van een vermiste tiener

February 14

Hoe u kunt helpen de familie van een vermiste tiener

Een vermist kind is de ergste nachtmerrie van elke familie, elk jaar naar schatting 800.000 kinderen zijn als vermist opgegeven, waaronder degenen die zijn ontvoerd, zijn verloren of hebben lopen weg van huis, volgens de National Center for Missing & Exploited Children. Alleen in de buitenwereld, kinderen en tieners dreigen voor drugs, alcohol, prostitutie, AIDS, spijbelen en ondervoeding. Het goede nieuws is meer dan 99 procent van vermiste kinderen gekomen home leven tijdens de afgelopen jaren, dankzij de snelle actie, verbeterde zoekopdrachten en technologische vooruitgang, volgens Ernie Allen, president van NCMEC, volgens een 2012 Reuters verhaal. Helpen de familie van een vermiste tiener kan blijken om ervoor te zorgen zijn veilige terugkeer van onschatbare waarde.

Stap 1

Helpen verspreiden van folders en posters in uw gemeenschap over de ontbrekende tiener. De poster moet een foto van de tiener, samen met zijn leeftijd, hoogte, gewicht en eventuele identificeren functies zoals geboorte merken of tatoeages. Bevat een beschrijving van wat de tiener droeg op de dag van zijn verdwijning. Het verspreiden van de folders en posters op bars, handige winkels, winkelcentra, bioscopen, bowlingbanen, restaurants en andere locaties waar de tiener om frequente gebruikt. Posters en folders zijn een van de meest effectieve manieren voor het verkrijgen van woord uit over vermiste kinderen, volgens de Polly Klaas Foundation. Een ander krachtig instrument voor zoeken naar vermiste kinderen geweest foto's gepost op bulletin boards bij Walmart winkels, volgens het verhaal van Reuters.

Stap 2

Gebruik sociale media om uit te breiden van het netwerk van mensen op zoek naar de ontbrekende tiener, die ook de openbare maken een emotionele verbinding met de zoekopdracht helpen zal, raadt de website van uw vermiste kind vinden. Maak een Facebook-pagina over de ontbrekende tiener waarin zijn foto en andere relevante informatie. Vraag uw Facebook-volgers op de pagina delen met hun vrienden en lijsten met contactpersonen. Gebruik sjilpen te verzenden van een bericht over de ontbrekende tiener of maakt u een aparte Twitter-account voor de ontbrekende tiener en post regelmatig updates met betrekking tot het zoeken. Reuters verslagen dat sociale mediasites zoals Twitter en Facebook, die 900 miljoen gebruikers tussen hen, steeds vaker door wetshandhaving gebruikt zijn te onmiddellijk waarschuwen het publiek van de ontvoering van een kind.

Stap 3

Neem contact op met Kranten, radiostations en het Bureau van het nieuws van TV-stations over de familie ontbrekende tiener. Met behulp van lokale media kan een effectieve manier om het woord te verspreiden, raadt de website van uw vermiste kind vinden. Neem contact op met de media in andere steden en steden in uw staat, die om het woord helpen zal uit naar andere gebieden. Geven de media posters en flyers van de ontbrekende tiener. Vraag de ontbrekende tiener familie van tevoren of ze liever geen details over hun tiener uit de media te houden. Bijvoorbeeld, zou ze niet willen hun telefoonnummer aangekondigd, liever dat het publiek wetshandhaving noemen als ze informatie over hun tiener hebben.

Stap 4

Bel de nationale Runaway Safeline laat een bericht achter voor de ontbrekende tiener te moedigen iedereen die u weet te doen hetzelfde, met inbegrip van zijn familie. De NRS fungeert als een bemiddelaar tussen vermiste kinderen en hun families en vrienden. Als de ontbrekende tiener in aanroept, zal hij de berichten ontvangen en kunnen om berichten te laten in ruil. Nadat de tiener is gevonden, zal de NRS hem een gratis busticket thuis. Kan u het bericht "wij nog nooit hebt ontmoet, maar ik ben een goede vriend van je ouders en we willen allemaal je komt thuis. Voel je vrij om een boodschap achterlaten voor mij of uw gezin met de NRS."

Stap 5

Worden een ondersteunende, positieve en liefdevolle aanwezigheid in het leven van de familie in deze moeilijke tijd. Niets zal voor de familie belangrijker dan het vinden van hun ontbrekende tiener en zullen ze onder grote druk, zodat ze kunnen verwaarlozing te verzorgen van zichzelf. Bieden om te koken, maaltijden over, schoon hun huis brengen, Wasserij nemen, kijken hun andere kinderen, beantwoorden van telefoons, boodschappen doen of lenen uw hulp met iets anders. Vertel hen dat u bent altijd beschikbaar voor hen, dag of nacht, en houd die uw celtelefoon met u te allen tijde.

Waarschuwingen

  • In sommige gevallen wanneer een tiener is ontvoerd, wil ambtenaren van de rechtshandhaving niet folders en posters verdeeld om te voorkomen dat waarschuwingen en beangstigend de vermoedelijke abductor, volgens de Polly Klaas Foundation. Voordat verspreiden flyers en posters, zorgen dat de familie heeft de goedkeuring gekregen van de politie.

gerelateerde artikelen