Hoe om gewicht te verliezen snel zonder oefenen?

September 28

Minder dan een maand geeft u niet genoeg tijd om te verliezen van een aanzienlijke hoeveelheid gewicht, vooral zonder uit te oefenen. Nochtans, kunt u sommige veranderingen in levensstijl die uw gezondheid verbeteren en ondersteunen van de langzame, maar gestage gewichtsverlies implementeren. Vermijd vasten of fad diëten die heb je elimineren van hele Voedingsgroepen, zoals deze plannen uw gezondheid in gevaar brengen. In plaats daarvan maken een calorieën tekort door te calorie voedsel vervangen door gezondheid, lage-calorie voedsel die je meer volledige voelt. Als u nodig hebt om gewicht te verliezen om medische redenen of voor te bereiden voor chirurgie, spreken met uw arts over een jump-start gewichtsverlies plan.

Stap 1

Hoe om gewicht te verliezen snel zonder oefenen?

Ongezoete grapefruit eten voor het ontbijt. Voeding deskundige Dr Mehmet Oz crediteert de vezelrijk, hoog watergehalte en de vitamine C met u vullen, regulering van de spijsvertering en het spuien van vet uit uw systeem.

Stap 2

Hoe om gewicht te verliezen snel zonder oefenen?

Elimineren van voedingsmiddelen die hoog in suiker, transvet, verzadigde vetten en geraffineerde meel uit uw dieet. Deze voedingsmiddelen toevoegen lege calorieën en weinig voeding. Vervang ze met vers fruit, verse groenten, peulvruchten, ongezoete volkorengranen en gematigde delen van plantaardige vetten zoals olijfolie, avocado, zaden en noten.

Stap 3

Hoe om gewicht te verliezen snel zonder oefenen?

Verminder uw porties. Vasthouden aan enkele porties van gezonde voedingsmiddelen. Wanneer uit eten gaan, het lichte menu bestellen of vasthouden aan een salade licht gekleed of op basis van Bouillon soup. Als u een dagelijkse tekort van 500 calorieën onder de normale, benodigde bedrag van uw lichaam, verliest u 1 pond per week.

Stap 4

Hoe om gewicht te verliezen snel zonder oefenen?

Drink gewoon water. Voeg lege calorieën aan uw dieet soda, siropen koffie dranken, sap drinken, verpakte smoothies en op smaak gebrachte water. Water houdt je gehydrateerd en bevordert goede vertering. Nippen van water tijdens het eten vertraagt u zodat u stoppen met het eten vroeg.

Stap 5

Hoe om gewicht te verliezen snel zonder oefenen?

Activiteit toevoegen aan uw dag. U hoeft niet oefening te verheffen uw hartslag. In plaats daarvan, begin uw ochtend door te spelen met uw kat of de hond wandelen. Squat tijdens het werken in de tuin en de rek tijdens het schoonmaken van het huis. Tempo terwijl u op de telefoon of horloge televisie praat.

Waarschuwingen

  • Uw doelstellingen van het gewichtsverlies te bespreken met uw arts voordat elk dieetplan.

Tips

  • Gebruik kleinere borden zodat het lijkt alsof je je normale porties eet.
  • Geen televisie kijken of lezen tijdens het eten. Je de neiging om verliezen spoor van wat je hebt gegeten als je afgeleid.

gerelateerde artikelen