Regels van de NFL voor out of Bounds

September 24

Regels van de NFL voor out of Bounds

Overzicht

Een toneelstuk dat out of bounds in de NFL eindigt kan tevoorschijn toveren lastig vertakkingen voor de officiating bemanning. Terwijl de regels betreffende uit grenzen speelt zijn gelijkaardig aan degenen in college en high school voetbal, subtiele verschillen ook. Daarnaast doorloop NFL regels inzake gedwongen out of bounds periodiek revisies.

Ontvangst van een Pass

Veel speelt in de NFL gemaakt langs de zijlijn. Voor een receptie juridisch worden gemaakt, moet een ontvanger vangen van de bal en komen neer met beide voeten duidelijk in grenzen. Als de ontvanger springt voor een pass en vangt hem maar komt neer met een voet binnenkomende en daarna de andere voet neer out of bounds komt, wordt de pass geregeerd onvolledig. In college en high school voetbal heeft een ontvanger slechts om één voet binnenkomende. Als de ontvanger van de NFL zelfs een teen op de zijlijn krijgt, wordt de pass nog steeds geregeerd onvolledig. Nauwe vangsten langs de zijlijn zijn vaak uitgedaagd door coaches en beoordeeld door de replay-ambtenaar en de scheidsrechter die belast zijn met het spel.

Timing

Wanneer een spel eindigt met een bal drager going out of bounds, de klok stopt totdat de scheidsrechter de bal terug ingesteld op de line of scrimmage en dat stuk acht is klaar om opnieuw te beginnen. Echter, als een spel out of bounds in de laatste twee minuten van de eerste helft of de laatste vijf minuten van de tweede helft eindigt, de klok stopt en totdat de bal is beet op de volgende spelen niet opnieuw wordt opgestart.

Het speelveld opnieuw in te voeren

Een speler kan niet run out of bounds en voer vervolgens terug binnenkomende te maken van een toneelstuk. Bijvoorbeeld, kan een ontvanger niet lopen over de zijlijn, step out of bounds en maak een vangst. Als een speler een vangst in die omstandigheden maakt, wordt de vlag van een boete voor het aanraken van de illegale gegooid. Echter, als de speler out of bounds door een defensieve speler duwde is en vervolgens terug krijgt inbounds zo snel mogelijk de illegale aanraken van straf vlag is niet geworpen, en de vangst als legaal kan worden geregeerd door de ambtenaren.


gerelateerde artikelen