Wat Is de hartslag voor een 70-jarige Man bij de uitoefening van?

December 9

Wat Is de hartslag voor een 70-jarige Man bij de uitoefening van?

Uw hartslag biedt een methode om te controleren uw trainingsintensiteit en ervoor te zorgen dat u de meeste voordelen krijgen. Uw hartslag maximaal en doel hebben de neiging te dalen met de leeftijd. Als je een gezonde 70-jarige man, moet u streven naar het bereiken van ten minste 75 beats per minuut tijdens aërobe oefening. Dit aantal zal variëren als u veterinairrechtelijke voorschriften hebt, of bepaalde medicatie nemen. Praat met uw arts voordat u begint een nieuwe trainingsschema.

Berekenen van uw maximale en streeftarieven hart

U kunt uw maximale hartslag ongeveer berekenen door uw leeftijd van 220 af te trekken. Voor een 70-jarige man is uw MHR ongeveer 150. De American Council on Exercise adviseert uitoefenen op tussen de 50 en 80 procent van uw MHR, oftewel 75 tot 120 slagen per minuut. Nooit meer bedragen dan 85 procent, omdat dit zou kunnen leiden cardiovasculaire problemen tot. Is een normale rusten tempo voor volwassenen tussen de 60 en 100 slagen per minuut.

Het meten van uw hartslag

Bij de uitoefening, af en toe stoppen en druk op twee vingers aan de pols te meten van de hartslag. Tellen gedurende 30 seconden en vermenigvuldig met twee. Als alternatief, het dragen van een hartslagmeter. Als uw hartslag te laag is, proberen duwen jezelf moeilijker. Vertragen als uw hartslag te hoog is. U moet zitten kundig voor voeren op een gesprek tijdens het sporten, zonder moeite om uw adem te vangen. Controleer uw hartslag één minuut nadat u klaar bent met oefenen, en weer en daarna 10 minuten. Na één minuut moet uw hartslag zijn gedaald 15 tot 25 beats per minuut van uw pieksnelheid. Na 10 minuten, moet het hebben teruggestuurd naar uw rust niveau. Als het langer duurt om te vallen, praat met uw arts over uw hart en haar reactie uit te oefenen.

Oefening richtsnoeren

Om fit te blijven is belangrijk op elke leeftijd. ACE adviseert 30 minuten matige fysieke activiteit de meeste dagen voor oudere volwassenen. Aërobe oefening versterkt je hart en spieren, en verhoogt uw stemming, energie en uithoudingsvermogen. Het helpt ook uw bloedsuiker en cholesterolniveaus. Stevig wandelen, fietsen en zwemmen zijn gezonde activiteiten om te proberen. Als u nieuw bent met oefenen, of nog niet uitgeoefend voor enige tijd, aan de slag met slechts vijf minuten per dag, tot aan uw doelgroep hartslag. Aangezien je spiermassa als u verliezen ouder, -krachttraining oefeningen omvatten ook twee keer per week.

Gezondheidsoverwegingen

Als je zwaarlijvig, hebben hoge cholesterol, een hartkwaal of andere gezondheidsproblemen, raadpleeg dan uw arts voordat u begint met oefenen. Stoppen als u vindt dat u worstelt om te ademen, pijnlijke spieren hebben of voelt dat u uzelf bent overexerting. Sommige medicijnen, zoals beta-blokkers, de neiging om het verlagen van uw hartslag, wat betekent dat u mogelijk niet kunnen bereiken van uw doelgroep. Vraag uw arts om advies bij het bereiken van uw fitness-doelen, vooral als u medicatie neemt voor de behandeling van een medische aandoening.


gerelateerde artikelen