Moederdag activiteiten in San Bernadino (Californië)

November 18

Moederdag activiteiten in San Bernadino (Californië)

San Bernardino is in het hart van Zuid-Californië, hele jaar lang zonnig weer genieten. Het is de thuisbasis van mooie bergen, historische gebouwen en een schat aan culturele mogelijkheden. De gematigde en levendige omgeving biedt een aantal mogelijkheden voor het vieren van uw moeder of de moeders in je leven op Mother's Day, ongeacht hoe oud ze zijn. Van picknicken in het park en openlucht concerten high tea, er zijn tal van manieren om te laten zien van je moeder een goede tijd en om haar te vertellen hoeveel u geeft.

Brunch

Brunch is een mooie manier om te vieren van moederdag, en er zijn vele opties in San Bernardino. U kunt hoofd over aan The Castaway voor een champagne brunch waarin een buffet met made-to-order omeletten, carving stations, verse zeevruchten en meer. Het restaurant is trots op haar weekend brunches, maar als de menigte te veel voor u, u kunt reserveren voor het diner in plaats daarvan. Bij Restaurant Le Rendez-Vous, kunt u kiezen tussen een speciaal menu van de brunch of diner voor Mother's Day. Menu's wijzigen per seizoen, maar brunch bevat ook meerdere cursussen, inclusief een soep, hoofdgerecht en dessert. Afgelopen opties hebben opgenomen wilde champignonsoep, amandel graham cracker crusted Franse toast en cognac geglazuurde kip. Reserveringen zijn vereist voor beide restaurants en u kunt plan een paar maanden vooruit omdat Mother's Day een populaire tijd voor beide is.

High Tea

High tea is een beetje van een traditionele activiteit, en sommige moeders de decorum ervan kunnen genieten. Aladdin's Tea Room, kunt u genieten van een assortiment van thee en begeleidingen, zoals scones, Deens, quiche of pannenkoeken. Kies uit thema thee sessies zoals de Queens thee, waaronder vers gebakken scones met Devonishire cream en jam, of de Royal Tea, waarin een plakje verse quiche en een kopje soep. Zorg ervoor dat reserveringen maken op Mother's Day, aangezien het zal moeilijk zijn om een tabel zonder een worden. Barbara's Victoriaanse theehuis gastheren een speciale Moederdag thee die ook live tekenreeks muziek, gastronomische quiches en hapjes en een aandenken theezakje voor mama. Het menu bevat items zoals romige van de aardappelsoep, geiten kaas quiche, scones met lemon curd en Devonshire crème, en de speciale theesoorten zoals amandel Toffee Crunch. Reserveren is vereist. Het is het beste voor het plannen van een paar maanden vooruit voor ieder geval Moederdag, aangezien de meeste plaatsen zal vullen snel.

Outdoor activiteiten

Met het weer wordt meestal zo leuk in mei in San Bernardino, zijn er tal van activiteiten in de buitenlucht te genieten op Moederdag. De bloembollenvelden zijn een heerlijke plek om te verkennen op elk moment van het jaar, maar op Mother's Day, kunt u ook genieten van live muziek, eten en prachtige bloemen. De bloembollenvelden omvat bijna 50 hectare van Giant Tecolote Ranunculus bloemen die in bloei, van maart tot mei en maken een spectaculaire vertoning. U kunt genieten van kijken naar de bloemen, luisteren naar live bluegrass muziek en eten van een van de leveranciers van de levensmiddelen aan kant die traditionele beurs-stijl voedsel zoals hamburgers bieden. U kunt zelfs een boeket naar huis te nemen, tegen een kleine vergoeding maken voor je moeder. Als u liever iets een beetje rustiger, hoofd naar de Glen Helen Regionaal Park voor een picknick lunch onder één van de beschutte gebieden of één van de schaduwrijke bomen en geniet van het Uitzicht van de chaparral bedekte heuvels van de Cajon Pass of van de San Gabriel en de San Bernardino Mountains. U kunt een wandeling rond het park, ga vissen op een van de twee meren of hoofd binnen zwemmen. Het zwemmen complex omvat glijbanen en een nul-Iedere prijzenpool als je wilt om uw Mother's Day viering een familiezaak met de kleinkinderen.

Entertainment

Als je moeder geniet van een goede show, zijn er een heleboel opties in San Bernardino op Moederdag. Het theater van Californië van de podiumkunsten gastheren de Sinfonia Mexicana Concierto para las Madres, oftewel functies traditionele Mexicaanse muziek, met inbegrip van mariachi bands. Sommige verleden artiesten hebben opgenomen de all-female mariachi band Reyna de Los Ángeles, Pedro Lopez y su Trio Casablanca en het Sinfonia Mexicana Mariachi Youth Academy. Het programma begint meestal in de avond, zodat u kunt gaan na een lekker diner of een dag van andere activiteiten. De Sturgess-centrum voor de Kunsten presenteert een aantal live evenementen, zoals Symfonie voorstellingen, dansen, en speelt. Sommige verleden optredens omvatten Symphonie Jeunesse, het toneelstuk "waar zal u besteden eeuwigheid?" en de musical Chicago. Controleer de agenda om erachter te komen wat er op de planning voor Mother's Day en boek uw tickets op voorhand. Als er een populaire show geboekt, zoals een Broadway-musical, moet u het boeken van een paar maanden van tevoren om kaartjes te krijgen.


gerelateerde artikelen