Waarom kan niet ik meer gewicht verliezen?

June 22

Waarom kan niet ik meer gewicht verliezen?

Als u nog steeds goed en oefenen eet maar kan niet lijken te verliezen meer gewicht, misschien heb je een gewicht verlies plateau. Het is normaal voor gewichtsverlies tot stilstand na een tijdje. Dit is niet noodzakelijkerwijs een indicatie dat je iets verkeerd doet. Het kan zo zijn dat u aanpassen van uw plan van het gewichtsverlies wilt ter verantwoording voor de veranderingen in je lichaam en metabolisme.

Normaal gewichtsverlies

De normale snelheid van gewichtsverlies is 1/2 tot 2 pond per week, volgens de Harvard University Health Services. Wanneer u een dieet begint, u waarschijnlijk gewicht te verliezen sneller omdat veel van het water gewicht. Als u op uw dieet verdergaat, vertraagt het gewichtsverlies. Nutristrategy merkt dat u minder calorieën hoe minder die je weegt branden. Bijvoorbeeld, zou een 180-pond persoon 409 calorieën per uur low-impact aerobics doen branden. Echter, een 130-pond persoon verbrandt alleen 295 calorieën doen hetzelfde. Dus als je dezelfde activiteiten doen blijft, uw gewichtsverlies vertraagt of stopt.

Gewicht verlies Plateaus

Gewicht verlies plateaus zijn gebruikelijk als je dieet maar niet uitoefenen. Dit is omdat de strenge diëten of snel gewichtsverlies ertoe leiden u dat kan te verliezen spier massa. Spier versnelt Metabolisme, zodat het minder spier massa u hebt, hoe langzamer je stofwisseling en het minder gewicht zult u verliezen. Het is ook mogelijk om te laks met calorieën tellen zodra u al over een dieetplan voor een lange tijd, dus je kan het eten van meer dan u denkt zelfs zonder het te beseffen geworden.

Medische redenen

Als u alles hebt geprobeerd en nog steeds niet kan afvallen, hebt u een onderliggende medische aandoening die wordt veroorzaakt door het plateau. Shape Magazine stelt dat hormonale onevenwichtigheden, nierproblemen, voorschriftdrugs zoals antidepressiva en zelfs diabetes kan invloed hebben op je gewicht. Als u elke voorschriftmedicijnen nemen of eventuele andere symptomen optreden, overleg met een arts.

Oefening

Het verhogen van uw workouts in de lengte of intensiteit kan helpen met gewichtsverlies. Probeer het toevoegen van 10 of 15 minuten naar uw dagelijkse routine te oefenen en zien of dat een verschil maakt. U kunt ook overschakelen naar een meer intense activiteit. Bijvoorbeeld, schat Nutristrategy dat één uur van het doen van gymnastiek tot 563 calorieën per uur voor een persoon van 155-pond branden kunt, maar een uur van low-impact aerobics alleen 352 calorieën verbrandt. Voor een hogere calorie branden, probeer stapaerobics, uitgevoerd, boksen of wandelen.

Dieet veranderingen

Duurt het 3500 calorieën te verliezen een pond, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Als je gewicht niet meer verliest, kan het zijn dat je meer eet dan u denkt. Snijden van een paar honderd calorieën uit uw dagelijkse voeding moet krijg je terug in de track. Volgens Health.nl omvatten eenvoudige manieren om te bezuinigen op calorieën het kiezen van Turkije in plaats van rundvlees, koken met nonstick kokende nevel in plaats van olie, eten kleinere porties en overslaan van suikerhoudende dranken. Een Voedingsschema te helpen houden u erachter te komen hoeveel je eet en waar om te verkleinen calorieën, voor de hand liggende bronnen van extra calorieën, zoals gravies en sauzen, desserts en fastfood.


gerelateerde artikelen