Wat kan ik doen om te stoppen met neuropathie pijn met Diabetes?

July 6

Diabetische perifere neuropathie of zenuwpijn, wordt ervaren als een tintelend gevoel, gevoelloosheid, branden en scheuren, schieten pijnen, vaak gevoel als warm of koud naalden steken de handen, tenen en voeten. Volgens «««DiabeticLiving.com hebben 60 tot 70 procent van de diabetici enige vorm van perifere neuropathie. De daaruit voortvloeiende pijn kunnen kwellende waardoor patiënten kunnen comfortabel slapen en storende met de simpele geneugten van het dagelijks leven. Diabetische neuropathie kunnen ook pijnloos als deze zenuw aandoening zich vestigt, maar de meest voorkomende presentatie is gevoelloosheid en brandende pijn, die de sleutel voor diagnose kan worden. Er zijn enkele suggesties voor het verlichten van de pijn van diabetische neuropathie.

Wat kan ik doen om te stoppen met neuropathie pijn met Diabetes?

Stap 1

Controleer regelmatig de niveaus van de glucose van het bloed. Dr. Robert Gerwin, pijn management specialist aan de Johns Hopkins University, benadrukt dat het handhaven van goede beheersing van de niveaus van de glucose van het bloed is van belang bij het houden van uw pijn beheersbaar en draaglijk.

Stap 2

Het gebruik van conventionele medicijnen neuropathie pijn te verlichten. Dr. Gerwin suggereert medicatie in een "stapsgewijs" wijze, beginnend met de meest effectieve van de mildste drugs. Geneesmiddelen zoals NSAID's of paracetamol zijn een goede plaats om te beginnen.

Stap 3

Voor degenen ervaren ernstige pijn, vraag uw arts als u anti-epileptica, zoals Lyrica en Neurontin kunt proberen. De zenuw-kalmerende kwaliteiten van deze geneesmiddelen kunnen helpen om te kalmeren de pijn veroorzaakt door de schade aan de zenuwen gevonden in diabetische perifere neuropathie.

Stap 4

Als depressie de zenuwpijn begeleidt, vraagt u uw arts voor een seratonin reuptake Antidepressivum, die is een voorgeschreven geneesmiddel dat zenuw transmissie zal dalen.

Stap 5

Probeer over-the-counter crèmes en gels voor actuele toepassingen gebruikt als drugs niet geven u het soort hulp die u zoekt. Pijnbehandeling specialist Dr. Ed Ross rapporten, "er is wat bewijsmateriaal ter ondersteuning van dat capsaïcine, die wordt gewonnen uit Chili pepers de pijn van diabetische neuropathie verlicht." Capsaïcine veroorzaakt brandende pijnen totdat u aan het went. Het is niet effectief bij sommige mensen als gevolg van hun eigen pijn niveaus.

Stap 6

Het gebruik van alternatieve behandelingen, zoals acupunctuur, voor de behandeling van pijnlijke diabetische perifere neuropathieën. Wanneer acupunctuur correct wordt gebruikt, het brengt de energie en verlicht pijn trajecten. Dr. Kent Holtorf verklaart dat "Chinese geneeskunde heeft aangetoond dat lagere stresshormonen, die leidt tot minder ontsteking door het hele lichaam en kan, op zijn beurt, het verminderen van pijn transmissie."

Stap 7

Neem inositol en een vitamine-B complex om neuropathie pijnen. Tijdens een studie aan de Universiteit van Alabama, onderzoekers gemeld aanzienlijke pijn van diabetische neuropathieën na met inbegrip van hoge niveaus van Inositol in het dieet. Robert Atkins, M.D., heeft gemeld dat de artsen in het St. James Hospital in Leeds, Engeland, ook hebben aangetoond dat inositol toe te voegen aan het dieet helpt verminderen van pijnlijke diabetische perifere neuropathieën.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts onmiddellijk als u donkere blauwe of zwarte vlekken op uw voeten of tenen hebben.
  • De suggesties die hier worden aangeboden zijn voor educatieve doeleinden en niet bedoeld ter vervanging van medisch advies.

Tips

  • Draag schoenen met een losse teen doos.
  • Onthouden van je benen bij de knie, die verkeer snijdt oversteken.
  • Slijtage compressie slang of sokken voor rustgevende comfort.

Wat die u nodig hebt

  • Over-the-counter NSAID-pijnstillers
  • Individuele voorschriftmedicijnen
  • Capasicin
  • Acupuncturist
  • B-vitamines

gerelateerde artikelen