Hoe te kalibreren van een helling NordicTrack 2500

April 22

Hoe te kalibreren van een helling NordicTrack 2500

Een van de voordelen van wandelen of hardlopen op de loopband is de optie voor het aanpassen van de hellingshoek. U kunt de helling een beetje verhogen om te compenseren voor het gebrek aan windweerstand, tillen hoger om te simuleren heuvel wandelen of de hellingshoek variƫren als onderdeel van een interval-training. Als de functie van de hellingshoek op uw loopband NordicTrack 2500 storingen, moet u zitten kundig voor het kalibreren van de machine in seconden.

Stap 1

Plaats de sleutel in de machine. Van de sleutel slot bevindt zich aan de onderzijde van de console, onder de knoppen start en stop.

Stap 2

Druk op een van de knoppen van de helling en verwijder de sleutel uit de machine, terwijl de hellingshoek verandert. Wacht een paar seconden en de sleutel vervolgens terug te zetten in de sleuf.

Stap 3

Wachten omdat de loopband automatisch naar de hoogste mogelijke hellingshoek verplaatst en vervolgens naar het laagste niveau afdaalt. De loopband moet nu worden passen.

Tips

  • Als de helling niet kalibreren doet nadat u op de "helling" vergroten of verkleinen knop, druk op de toets "Stop" en vervolgens druk op de "Helling" verhoging of verkleinen knop weer.
  • Nadat de hellingshoek kalibreert, verwijdert u de sleutel van de veiligheid van de console.

Wat die u nodig hebt

  • NordicTrack 2500 sleutel

gerelateerde artikelen