Eenvoudige ouderschap strategieën voor het fokken van grote jonge geitjes

December 22

Eenvoudige ouderschap strategieën voor het fokken van grote jonge geitjes

Een ouder kan achterlaten als u beladen met vragen en zelftwijfel--immers, bent u gezet die belast zijn met het verhogen van een ander menselijk wezen. Maar er zijn een paar dingen die alle fantastische ouders met elkaar gemeen hebben waarmee ze grote kinderen. Terwijl geen ouder perfect is, kunt zorgen dat je alle van de merktekens voor een grote ouder u ontspannen en genieten van de kennis dat je je best doet om een gelukkig en gezond persoon.

Goede communicatie

Uw kind is stervende om te praten met u--zelfs als ze u slechts één woord antwoorden geeft. Communicatie is sleutel tot het maken van een relatie werk, en als een ouder, het is de manier om te helpen uw kind gehoord voelen. Leisteen tijd elke dag om echte, zinvolle gesprekken met uw kind. Door de juiste vragen--die niet kan worden beantwoord met een simpel Ja of Nee--kun je een dialoog die uw kind dat u zorg vertelt over haar leven, belangen en persoonlijkheid. Haar vertrouwen groeit wanneer ze weet dat ze een belangrijk onderdeel van je leven is.

Grenzen en Discipline

Uw kind kan niet uw huisregels hou, maar hebben ze in de plaats is een belangrijke strategie voor het verhogen van een kind die respectvol en slim is. Kinderen hebben grenzen in plaats nodig om veiligheidsredenen en om te weten het verschil tussen wat is en niet aanvaardbaar. Gevolgen voor het aanbieden van wanneer uw kind misbehaves en het aanbieden van lof voor wanneer hij gehoorzaam is leert uw kind de nadelen van de opstand en de beloningen van gehoorzaamheid. PsychCentral stelt ook voor het tegengaan van de negatieve gevoelens van straf met positieve gevoelens van aandacht en communicatie daarna. Bijvoorbeeld, als uw kind terug tegen je praat, krijgt hij een time-out. Daarna, voor de meest complete discipline, wat tijd over respectvolle taal en daarom is het belangrijk.

Lof en aandacht

Kinderen zijn dol op positieve feedback en lof. Uw kind, nog steeds leren over zichzelf, haar interesses en talenten, moet u aan het versterken van haar zelfvertrouwen als ze groeit. In haar boek, wijst "Wordt een geweldige moeder, Raising Great Kids," Sharon Jaynes erop dat kinderen zo veel tijd met hun moeders mogelijk moeten. Natuurlijk, kan hetzelfde worden gezegd voor beide ouders, omdat "papa tijd" net zo belangrijk is. Wanneer uw kind deelt, blinkt uit in school, spreekt duidelijk--zo ongeveer alles wat je trots op zijn bent, worden vocale erover en geef uw kind de gezichtstijd die zij verdient. U zult vinden waarschijnlijk dat u een meer vertrouwen, zelfbewust en happy kind met uw investering van lof en aandacht verhogen.

Het aanbieden van keuzes

Laten we eerlijk zijn: kinderen worden geboren nodig van hun ouders om keuzes te maken voor hen. Echter, als uw kind leeftijden is het tijd om meer keuzes in haar leven. Het geven van uw kind keuzes is een belangrijke stap in het opgroeien. Het maken van al de keuzes voor uw kind u in controle kan houden, maar het kan ook leiden tot een kind dat zelfvertrouwen ontbreekt. Toestaan dat uw kind om haar eigen beslissingen te nemen op grond van zijn leeftijd. Als een peuter, kan hij beslissen welke shirt om te dragen. Als een student van de basisschool, kan hij beslissen over boeken te lezen en buitenschoolse activiteiten. Uw kind is als een tiener, klaar om te kiezen van vrienden en het beheren van haar tijd. Door het geven van de kamer van uw kind om zijn eigen keuzes te maken, heeft hij levenservaringen die bijdragen aan hem wordt een grote jongen en, uiteindelijk, een functionerende volwassene.


gerelateerde artikelen