Ik eet minder calorieën, waarom niet ik afvallen?

February 10

Ik eet minder calorieën, waarom niet ik afvallen?

Afvallen is niet gemakkelijk. U meestal gewichtstoename langzaam na verloop van tijd, maar verliezen het langzaam is frustrerend. Wanneer alles wat u wilt doen is ontdoen van de overtollige en gaan met je leven, eist elke dag dieet zijn tol op uw gevoel van eigenwaarde en wilskracht. Stellen van redelijke en haalbare doelen helpt yiou te voorkomen krijgen ontmoedigd wanneer u geen onrealistische verwachtingen waarmaken, adviseert de Mayo Clinic.

Calorieën en gewicht

Calorieën zijn een maat voor energie geboden door voedsel. Veel verschillende theorieën over gewichtsverlies en voedingsmiddelen die snelheid verlies van het gewicht bestaan, maar niemand soort voedsel of product alleen leidt tot duurzame en veilige gewichtsverlies. Volgens de Mayo Clinic, wanneer je meer calorieën in voedsel dan u in een dag na verloop van tijd verbranden innemen gewichtstoename u. Wanneer u meer calorieën dan de calorieën die je op een dag verbranden eet, verliezen je gewicht na verloop van tijd.

Nauwkeurigheid

Je zou denken dat u calorie-inname verminderde, maar u kan het aantal calorieën die je eigenlijk elke dag eet misrekenen. Afbreken van alle voedsel u eet en alles opschrijven op een lijst dwingt je eerlijk zijn met jezelf. Aan het eind van de dag, wanneer je je realiseert dat de extra frisdrank of een zak pinda's die u aten nam je je calorie limiet voor de dag, weet u wat te vermijden de volgende dag. De Mayo Clinic functies lijsten van lage calorie voedsel die helpen om u opvullen en houden u tevreden, en de American Heart Association website heeft gewicht controle menu suggesties.

Vermindering van de radicale Calorie

Volgens de Mayo Clinic, wanneer u calorie-inname te zwaar verminderen, je lichaam afgesloten haar metabolisme in reactie op een waargenomen bedreiging. U verminderen calorie-inname drastisch denken dat veel minder eten sneller gewichtsverlies, maar ironisch genoeg, caloriearme diëten soms stall verlies van het gewicht helemaal. Metabolisme langs neuriën houden is belangrijk om gewichtsverlies op een gestage tempo. Afgezien van het ontsporen van diëten, dwingen zogenaamde honger diëten de instantie te wenden tot mager spier massa voor energie. Je uiteindelijk hen metaboliseren of het omzetten van spier bij gebrek aan voldoende voedselvoorziening. Lagere spiermassa verder verlaagt metabolisme en de ongezonde cyclus verder.

Oefening en dieet

Oefening helpt uw metabolisme niveaus om omhoog te houden terwijl u dieet. Weight lifting of gewicht dragen oefening in het bijzonder helpt bij het opbouwen van uw lean spiermassa. Spier massa moet meer calorieën om te ondersteunen, zodat je stofwisseling dienovereenkomstig verhoogt. U hoeft niet te bezuinigen op calorieën radicaal om te slagen in het dieet. Erachter te komen ongeveer hoeveel calorieën je nodig hebt in een dag door het bezoeken van online sites zoals de Mayo Clinic of de sites MyPyramid en controleren van hun dagelijkse calorie behoeften rekenmachines. De Centers for Disease Control en de preventie en de Mayo Clinic raden niet meer dan 500 calorieën uit het aantal calorieën die je nodig hebt om te ondersteunen van een bepaald gewicht snijden. Dat voegt tot een 3500 calorieën per week tekort, of het equivalent van één pond gewicht verloren.

Overwegingen

Vraag een gezondheid specialist over eventuele plotselinge gewichtstoename verlies of gewicht. Ook controleren met een arts voordat u begint op een dieet als u bestaande veterinairrechtelijke voorschriften of opmerkingen hebt. Je kan niet afvallen in de eerste paar weken van een dieet, dus proberen geduldig te zijn. Meestal, als u controleren of dat u het juiste type en de hoeveelheid voeding en lichaamsbeweging regelmatig eten, komt gewicht geleidelijk en veilig.


gerelateerde artikelen