Voedsel om te eten voor snel gewichtsverlies

August 31

Om te verliezen van 1 pond van lichaamsvet, moet u een tekort van 3500 calorieën te maken. Snelle gewichtsverlies kan verleidelijk, maar een doel van 1 tot 2 kg per week, of een gemiddelde dagelijkse tekort van 500 tot 1000 calorieën, gezonder en duurzamer voor de meeste mensen, volgens de Mayo Clinic kan worden. Voedsel om te eten voor snel gewichtsverlies te vullen maar laag in calorieën dus je aan een caloriearm dieet vasthouden kunt.

Groenten

Groenten kunnen u helpen afvallen snel omdat ze laag in calorieën zijn en u hen gebruiken kunt om uw snacks, hoofdgerechten of bijgerechten meer vullen. Salades voorgerecht of kant kunnen opnemen, spinazie, sla of gemengde greens en andere groenten zoals spruitjes of radijs. Groenten toevoegen aan tomatensaus, stoofschotels, omeletten of broodjes hen groter maken, maar niet veel hoger in calorieën, zodat u volledige sneller en afvallen. Zetmeelrijke groenten, zoals aardappelen en zoete aardappelen, bieden vezels, vitaminen en mineralen, maar ze zijn hoger in calorieën dan andere groenten.

Magere eiwitten

In plaats van gebakken of gepaneerd vlees, full-vet kaas of vlees met zichtbaar vet, kies mager eiwit voedingsmiddelen op te slaan honderden calorieën op een moment en je helpen gewicht snel te verliezen. Wit-vlees, zonder vel kip en Turkije, lichte tofu, tonijn en gegrilde garnalen zijn voorbeelden van caloriearm, eiwitrijk voedsel dat je honger kunnen onderdrukken. Vetvrije kwark of yoghurt en hardgekookt ei blanken zijn goed, eiwitrijk Eetcafé voor snel gewichtsverlies, omdat ze handig zijn en ze verhinderen u wordt zo hongerig dat kunnen dat je te veel bij de volgende maaltijd eten.

Fruit

Groenten kunnen een goede voedsel te eten om snel gewicht te verliezen als u het vervangen voor calorierijke desserts. Gebakken goederen, zoals gebak, koekjes en taarten, zijn zuiveldesserts en snoep hoogste bronnen van de calorieën in de gemiddelde Amerikaanse dieet, volgens de 2010 dieet richtlijnen van het Amerikaanse departement van Health and Human Services. Appels, bessen, druiven, sinaasappels, mandarijnen, peren en perziken zijn lagere-calorie opties voor dessert of snacks kunt u snel afvallen. Gedroogd fruit en vruchtensap tellen mee voor uw dagelijkse porties groenten, maar ze zijn hoog in calorieën en ze kunnen vertragen uw gewichtsverlies.

Soepen

Voedsel hoog in water en voedingsvezels kunnen laag in calorieën en goed voor gewichtsverlies, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Vervangen op basis van Bouillon soepen in plaats van romige of cheesy soepen, en maken ze met veel caloriearm groenten, zoals broccoli, uien, selderij of tomaten. Bonen, maken zoals nier, lima, navy en zwarte, goede toevoegingen omdat ze laag in vet en hoog in voedingsvezels en eiwit.


gerelateerde artikelen