Hoe om te grillen van kabeljauw

November 2

Hoe om te grillen van kabeljauw

Kabeljauw heeft een lange geschiedenis van populariteit. In feite, was het de eerste vis wereldwijd worden verhandeld. Deze alomtegenwoordige vis wordt ook wel genoemd "het rundvlees van de zee." Recepten voor deze firma, witte vis bestaan in de meeste culturen. Kabeljauw wordt gekenmerkt in alles, van traditionele gerechten bedacht door de armen te verbeelden restaurant tarief. Grillen is een eenvoudige en snelle optie voor kabeljauw thuis koken. U kunt ofwel kabeljauw steaks of filets grillen.

Eenvoudige gemarineerde kabeljauw

Stap 1

Spoel de kabeljauw. Droog het met een papieren handdoek.

Stap 2

Bereid een marinade. Meng ½ kopje olijfolie, 1 tbsp. witte wijn azijn, 1 tsp. gedroogde oregano, 1 tbsp. groene peper en zout en peper naar smaak. Reserveren een deel van de marinade voor bedruip.

Stap 3

Plaats uw vissen in een glas of kunststof schotel. Giet het grote gedeelte van de marinade over de vis. Uw kabeljauw marineren gedurende één uur. Het in de ijskast houden zoals het Marina. Draai de vis eenmaal, halverwege door.

Stap 4

Verwarm uw grill tot middelhoge.

Stap 5

Grill de vis tot bruin merken aan de ene kant, ongeveer vier minuten verschijnen. Uw vissen omdraaien en grill de andere kant. Bedruipen de vis tijdens het grillen proces met de gereserveerde marinade.

Stap 6

Schil de huid van uw kabeljauw voor het opdienen.

Gegrilde kabeljauw

Stap 1

Spoel af en droog uw kabeljauw. Snijd het in reepjes van 1-inch. Kruid de vis met zout en peper.

Stap 2

Baggeren van de segmenten van de vis in de bloem. Bestrooi ze royaal met gesmolten boter.

Stap 3

Plaats uw vis-segmenten op een middelhoge grill. Goudbruin, ongeveer vier minuten koken. Draai de vis en koken aan de andere kant. Bedruipen de kabeljauw met gesmolten boter als het kookt.

Stap 4

Verwijder de vis en plaats het op een warme schotel. Serveer met citroen en peterselie.

Wat die u nodig hebt

  • Olijfolie
  • Witte wijn azijn
  • Oregano
  • Groene peperkorrels
  • Zout en peper
  • Bloem
  • Peterselie
  • Citroen wiggen

gerelateerde artikelen