Kruiden voor brandend maagzuur

November 21

Kruiden voor brandend maagzuur

Brandend maagzuur, soms eenvoudig genoemd indigestie, is een spijsvertering aandoening. De Mayo Clinic beschrijft brandend maagzuur als een brandende pijn in de borst dat optreedt na het eten, of wanneer liggen of bukken. Brandend maagzuur pijn wordt veroorzaakt door zuren uit uw maag back-up in uw slokdarm. Brandend maagzuur kan gepaard gaan met gas, misselijkheid en een opgeblazen gevoel. Pittige of zure voedingsmiddelen kunnen het verhogen van de zure van de back-up, maar er zijn kruidenthee die kunnen verminderen de secretie van zuur, rust het spijsverteringskanaal en maagzuur symptomen voorkomen.

Moerasspirea

Moerasspirea (Filipendula ulmaria) is een zoetgeurende plant met kleine witte bloemtrossen. Kruidkundige David Hoffmann, verklaart in zijn boek "Medische fytotherapie: de wetenschap en praktijk van kruidengeneeskunde," dat Moerasspirea een van de beste kruiden voor problemen met de spijsvertering is, met inbegrip van brandend maagzuur, hyperacidity en zweren. Moerasspirea vermindert zure back-up en kalmeert het spijsverteringskanaal.

Marshmallow

Kruiden voor brandend maagzuur

Heemst (Althaea officinalis) is een hoge plant met clusters van roze of witte bloemen. De wortel bevat mucilage, een kleverige substantie samengesteld uit eiwitten en suikers, die wordt gebruikt in de traditionele kruidengeneeskunde voor de behandeling van spijsverteringsstoornissen. Mucilage verdikt van toen in een thee en kalmeert het spijsverteringskanaal. Dr. James Balch en Phyllis Balch, in hun boek "Recept voor Nutritional Healing," raden marshmallow als buffer tegen brandend maagzuur.

Venkel

Kruiden voor brandend maagzuur

Venkel (Foeniculum vulgare) is een kruid van het koken en salade met een kenmerkende geur en gele bloemen die in de paraplu-achtige clusters groeien. Venkel zaden kunnen worden gekauwd na een maaltijd voor het verlichten van het gas en opgeblazen gevoel die vaak optreden met maagzuur. Venkel bevat het aminozuur glycine, dat regelt zuurproductie en wordt gebruikt in commerciƫle antacida.

Iers mos

Iers mos (Chondrus crispus) is een rode algen gevonden in Atlantische kustgebieden van Europa en Noord-Amerika. Het belangrijkste bestanddeel is carrageen, een polysaccharide waarmee dat de dikke mucilage herbalists gebruik voor de behandeling van spijsverteringsstoornissen, met inbegrip van brandend maagzuur.

Citroenmelisse

Kruiden voor brandend maagzuur

Citroenmelisse (Melissa officinalis) is een hoge plant met witte bloemen en bladeren die een citroenachtig geur hebben. Citroenmelisse is gebruikt voor de behandeling van angst, depressie en problemen met de spijsvertering, met inbegrip van koliek-, gas- en maagzuur. Lemon balm combineert goed met andere maagzuur remedies zoals kamille, slippery elm bark, venkel zaden en catnip.

Zoethout

Wortel zoethout (Glycyrrhiza glabra) is de bron van de zoete smaakstoffen die in snoep en dranken worden gebruikt. Zoethout ' root ' heeft een lange geschiedenis van gebruik in Western, de Ayurvedische en de traditionele Chinese geneeskunde. Zoethout bevat diverse krachtige plant chemische stoffen, met inbegrip van glycyrrhetinic zuur. Glycyrrhetinic zuur deactiveert de enzymen die breken van prostaglandinen in het spijsverteringsstelsel. Prostaglandines beperken maag zuur secretie. Drop de mogelijkheid voor de behandeling van brandend maagzuur en maagzweren komt uit zijn vermogen te verhogen van prostaglandines en maagzuren verminderen. Gebruik geen drop hebt u hypertensie, omdat glycyrrhetinic zuur kan de bloeddruk verhogen.


gerelateerde artikelen