IU dagdosis van vitamines voor de bevordering van haargroei

August 16

IU dagdosis van vitamines voor de bevordering van haargroei

Hoewel haren niet levend zijn zodra zij buiten de hoofdhuid zijn, is de wortel. Net als elk ander deel van het lichaam vereisen haarwortels goede voeding, waaronder vitaminen, gezonde haarlokken groeien. Vitamine tekorten kunnen traag haargroei en zelfs haaruitval veroorzaken. Echter, bent u geen tekort, er is weinig bewijs dat het innemen van extra vitamines haargroei zal toenemen. U kunt vitaminesupplementen te verhogen van de hoeveelheid haar groeiende vitamines in je lichaam, maar je moeten volgen de dagelijkse aanbevelingen van internationale eenheid dosering te voorkomen overdosis.

Biotine

Biotine, ook bekend als Vitamine B7, is essentieel voor de groei van de nagels en haren. Een Biotine tekort kan leiden tot zwakke, broos haar en haaruitval. Biotine supplementen zijn effectief in het bevorderen van haar groei wen er is een tekort van biotine, maar er is weinig bewijs dat nemen meer dan nodig verhoogt de haargroei. De aanbevolen dagelijkse dosering voor Biotine is 30 IU. Borstvoedende vrouwen moeten verhogen hun inname tot 35 IU.

Vitamine A

Vitamine A is een antioxidant dat haarzakjes beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Deze moleculen breken haarfollikel cellen, verminderen van de hoeveelheid voedingsstoffen die naar de lamp van de haarschacht. Dit leidt tot droog haar en haar groei vertragen. De dagelijkse dosis van vitamine A is 900 IU voor mannen, 700 IU voor vrouwen, 770 IU voor zwangere vrouwen en 1300 IU voor moeders die borstvoeding geven.

Vitamine E

Vitamine E is een andere anti-oxidant dat haarzakjes formulier schade door vrije radicalen beschermt. Het houdt ook haarfollikel celmembranen gehydrateerd en elastisch, waardoor haar te groeien naar het volledige potentieel. De aanbevolen dagelijkse dosering voor vitamine E is 22.4 IU. Vrouwen die zijn verpleging moeten verhogen hun dosering vitamine E tot 28.4 IU.

Vitamine B12

Vitamine B12 is ook bekend als cobalamine. Het helpt bij het creƫren van rode bloedcellen en helpt het lichaam bij het omzetten van voedsel in energie en voedingsstoffen zoals ijzer, eiwit en vet gebruiken. Zonder vitamine B12 krijgt haren niet alle voedingsstoffen die het nodig heeft om te groeien. De dagelijkse aanbevolen dosis van vitamine B12 is 2.4 IU voor mannen en niet-zwangere vrouwen, 2.6 IU voor zwangere vrouwen en 2.8 IU voor vrouwen die zijn zogende.


gerelateerde artikelen