Studies over Calcium, Magnesium, zink & vitamine D voor pijnlijke spieren

May 6

Studies over Calcium, Magnesium, zink & vitamine D voor pijnlijke spieren

Advies over het verlichten van de ongemakken veroorzaakt door pijnlijke en pijnlijke spieren overvloedig aanwezig in de media, vaak met bijzondere nadruk op over-the-counter pijnstillers en ontstekingsremmers. Deze medicijnen zijn geschikt en nuttig in veel gevallen. Echter kan als u trachten te vermijden van mogelijke bijwerkingen van deze drugs of als uw pijnlijke spieren een teken van een onderliggende voeding onbalans in voedingsstoffen zoals calcium, magnesium, zink en vitamine D zijn, voeding wijzigingen of suppletie worden uw beste weddenschap.

Calcium

Bands van strak en teder spiervezels bekend als triggerpoints kunnen worden veroorzaakt door verminderde versie van calcium in de spieren, volgens Siegfried Mense, co-redacteur van het boek "spierpijn: diagnose en behandeling." Calcium functioneert normaal als de chemische bemiddelaar die de boodschap draagt aan het contract tussen de zenuwen en spieren. Calcium wordt het ook gebruikt in de spier te coördineren samentrekking tussen spier filamenten--de eiwit-onderdelen die deel van de spiervezels uitmaken. Sommige factoren, zoals fibromyalgie en Myofasciale pijnsyndroom--een chronische aandoening die wordt gekenmerkt door spierpijn door het hele lichaam--ertoe leiden dat overtollige hoeveelheid calcium, wat resulteert in overmatige excitatie en overmatige samentrekking van spieren.

Magnesium

Magnesium, de tegenhanger van calcium in functie van de spier, geeft de spieren de opdracht om te ontspannen. Echter, een Noorse studie gepubliceerd in November 2008 de kwestie van de "European Journal of Obstetrie, gynaecologie en de reproductieve biologie" gevonden dat magnesium suppletie was niet effectief in het verlichten van spierkrampen in verband met zwangerschap. In de dubbelblinde studie namen zwangere deelnemers met pijnlijke krampen 360 mg magnesium per dag gedurende twee weken. Geen significante vermindering van de frequentie of intensiteit van krampen werd gemeld. Bloedspiegels van magnesium hetzelfde tussen de behandelde groep en de controlegroep waren aan het eind van de onderzoeksperiode en een aanzienlijke verhoging in magnesium excretie is opgetreden in de groep van magnesium, wat inhoudt dat het magnesium supplement niet bewaard of gebruikt om te helpen bij het verlichten van spierkrampen bij zwangere vrouwen in deze studie.

Zink

Spierpijn, vermoeidheid en verminderde immune functie zijn enkele van de eerste tekenen van zink deficiëntie, volgens Mitchell Stargrove, N.D., auteur van het boek "kruid, nutriënt en Drug Interactions: klinische implicaties en therapeutische strategieën." Je lichaam heeft een beperkte mogelijkheid voor het opslaan van zink en opereert binnen een smalle marge voor de levering van al uw gezondheidsbehoeften. Dientengevolge, kunnen mild zink tekortkomingen symptomen vertonen binnen een korte periode van tijd. Bovendien, voedingsgewoonten die uitsluiten van hoge-zink levensmiddelen of wonen in een geografische locatie waar zink niveau in de bodem laag is bijdragen tot een zink tekort. Maar liefst 60 procent van de volwassenen in de Verenigde Staten consumeren niet voldoende hoeveelheden zink.

Vitamine D

Vitamine D-deficiëntie is gekenmerkt door spierpijn en zwakte en suppletie is gebleken om spier functie te verbeteren. Een studie door onderzoekers aan de faculteit van voeding en lichaamsbeweging geneeskunde, Universiteit van Missouri-Columbia, vond echter dat vitamine D-status niet spierpijn in overwerkte spieren dat belette. In de studie overexercised deelnemers hun elleboog buigen spieren; vitamine D-status bleek echter niet te worden een voorspeller van de mate van spierpijn onder de 48 mannen en vrouwen in de studie, gepubliceerd in de editie van 2010 van het "dagboek van voedings- en metabolisme."


gerelateerde artikelen