Gezondheidsvoordelen van azijn in salade

July 11

Gezondheidsvoordelen van azijn in salade

Azijn heeft zowel intern als extern zijn gebruikt voor duizenden jaren. Hippocrates was met behulp van azijn voor het beheren van wonden in 420 v.Chr. Vandaag wordt azijn gebruikt voor alles van het reinigen van ramen aan de behandeling van kwallen steken. Wanneer toegevoegd aan een salade, biedt azijn verschillende voordelen voor de gezondheid.

Verhoogt de Calcium absorptie

Azijn is hoog in ascetische zuur, dat kan helpen het lichaam beter absorberen mineralen uit voedsel. De leren kanaal verslagen azijn kan nuttig zijn vooral voor vrouwen die een harde tijd om alle het calcium dat hun beenderen nodig hebben. U vindt veel calcium in zuivel producten, maar veel mensen hebben problemen verteren de lactose in melk en andere producten gevonden. Eten van een salade met een beetje azijn dressing kan helpen. TLC merkt dat donkere, lommerrijke Groenen een goede bron van calcium zijn, maar sommige van deze Groenen ook stoffen die maken het moeilijk voor het lichaam om te absorberen die calcium bevatten. Azijn dressings kunnen helpen tegengaan die verbindingen, waardoor meer calcium worden geabsorbeerd uit de salade.

AIDS diabetici

Azijn toont belofte in het helpen van mensen met type 1 en type 2 diabetes. "Renal en Neurologie nieuws" rapporten die de onderzoekers in Griekenland dat mensen die een beetje azijn aten ontdekt voordat hun maaltijd hyperglycemie na de maaltijd beperkt. De onderzoekers opgemerkt dat met behulp van 2 tbsp. azijn op een salade kan nuttig zijn bij het verminderen van hyperglycemie. Het leren kanaal merkt op dat azijn heeft ook aangetoond belofte in het helpen van mensen met type 2 diabetes controle van hun bloedsuikerspiegel. Een onderzoek uit 2004 aangehaald door de American Diabetes Association vond dat azijn hielp de organen van sommige type 2 diabetici ontvankelijker aan insuline Word.

Gezond alternatief aan vetten en natrium

Vele dieters denk dat ze doen iets goed voor hun lichaam wanneer ze voorbij laten gaan een grote maaltijd voor een salade. Echter, veel salade dressings worden geladen met de calorieën, vet en natrium. Geregistreerde diëtist Gayle Alleman vertelde The Learning Channel dat verzadigde en transvetten kunnen verhogen cholesterol bloedspiegels en veel natrium kunnen slecht voor mensen met hoge bloeddruk. Zij beveelt aan met behulp van azijn-gebaseerde salade dressings op greens en het maken van een azijn-gebaseerde Koolsla, in plaats van een met mayonaise.


gerelateerde artikelen