Vervoer activiteiten voor kinderen

January 27

Vervoer activiteiten voor kinderen

Of uw kind een liefhebber van de trein, een auto-aficionado of een ontluikende schipper is, kunnen vervoer activiteiten helpen haar te leren van nieuwe kennis en vaardigheden op te bouwen. Ambachten, games en andere hands-on projecten kunnen helpen kinderen te ontwikkelen van de fijne motoriek zoals oog-hand coördinatie en beweeglijkheid samen met het opbouwen van de problemen op te lossen en creatief denken vaardigheden.

Printables

Als u op zoek bent voor een snelle en gemakkelijke vervoer-activiteit voor kinderen, zijn printables de route te nemen. Ouders of de kinderen zelf, kunnen Kies gratis afdrukbare sjablonen van online educatieve of children's project websites en download ze te gebruiken. Bijvoorbeeld, heeft DLTK de Crafts for Kids kleurplaten, tracering en blok afdrukken van pagina's die zijn voorzien van vliegtuigen, treinen en auto's. De eerste-School-website biedt ook gratis downloadbare kleurende pagina's, betreffende onderwerpen zoals vervoer door de lucht, de ruimte ontdekkingsreizigers en alfabet-themed vervoer werkbladen. Uw kind kan deze pagina's afdrukken en versieren met kleurpotloden, stiften of kleurpotloden zijn eigen unieke wijze.

Pretend Play

Volgens PBS ouders, door de vroege jaren van de basisschool--tussen 6 en 7 jaar oud--de meeste jonge geitjes kunt pretend play of drama te imiteren andere mensen, handelen uit historische gebeurtenissen en bewegingen kunt maken van tekens. Uw kind kan handelen uit haar favoriete vervoer thema zoals een piloot een vliegtuig, de chauffeur van de schoolbus op het werk of een trein dirigent vliegen. Gebruik fantasierijke dress-up kleding die overeenkomen met de tekens en rekwisieten zoals de stuurwiel van een papieren bord of een grote kartonnen doos als een boot-invoegtoepassing.

Gerecycled transport-thema ambachten

In plaats van verbreking van de bank op prijzig ambacht materiaal opslaan, opnieuw gebruiken van huishoudelijke voorwerpen zoals piepschuim, schaaltjes, eierdozen of frisdrank flessen te maken van vervoer-thema ambachten. Draai de bovenkant van het karton van een ei in een trein. Schilderen van de doos deksel een kombuis rode of een motor zilver. Schilderen op cirkels onderaan of lijmen van kunststof soda flessendoppen als wielen. Zet een fles herbruikbare plastic soda in een vliegtuig door toevoeging van de twee vleugels van het schuim. Snijd een oude lade van fruit of groente in lange driehoeken. Snij een gleuf in elke kant van de fles en invoegen van de vleugels. Betrekking op het gehele vaartuig in zilver papier of tempera verf gebruik te maken van de fles eruit als een vliegtuig.

Boten

Help mee met uw kind te varen of drijven zijn eigen zelfgemaakte boot in een badkuip rivier of in een meer gevulde wastafel. Gebruik een ondiepe kunststof kuip--zoals een botervlootje-- of een plastic deksel als de bodem van een zeilboot. Druk op een kleine schar van het modelleren van klei in het midden en een ambachtelijke stok erin te houden stevig te steken. Knip een driehoek-vormige zeil dat is ruwweg de helft van de lengte van de stok van de ambachtelijke uit bouw papier of weefsel. Lijm de rand van één zijde van het zeil naar de ambachtelijke stick. Als u wilt maken een oceaanstomer, gesneden een fles van kunststof soda in de helft van de bodem naar de top. Experimenteren met een wastafel of float concept en zie hoeveel andere objecten van uw kind aan de fles soda toevoegen kunt boot voordat het begint om onder te gaan.


gerelateerde artikelen