Wat zijn de voordelen van vitamine B-6 in luteale fase?

February 23

Wat zijn de voordelen van vitamine B-6 in luteale fase?

Zwanger is niet zo eenvoudig als middelbare school gezondheid docenten maakte ons allemaal denken. Er zijn eigenlijk veel factoren die van invloed zijn conceptie, met inbegrip van de lengte en het patroon van de menstruatiecyclus van een vrouw. Van bijzonder belang wanneer het proberen om zwanger te worden is de luteale fase, de tweede helft een menstruele cyclus. Als de luteale fase is niet lang genoeg, zijn de conceptie kan niet met succes gebeuren. Volgens de website van de Baby hoop, kan vitamine B-6 helpen de luteale fase te verlengen.

Cyclus

Een gemiddelde menstruatiecyclus duurt 28 dagen. De menstruele cyclus bestaat uit twee fasen, de folliculaire fase en de luteale fase. De folliculaire fase begint met het begin van de menstruatie en gaat door tot ovulatie. Ovulatie is wanneer de eierstokken releases een ei. De luteale fase is de tijd van de ovulatie naar het begin van de volgende menstruele cyclus.

Luteale fase

Volgens de American Association van de zwangerschap duurt een typische luteale fase 12 tot 16 dagen. Een luteale fase korter dan 10 dagen is een luteale fase defect. Zelfs als bevruchting plaatsvindt, houden een vrouw met een luteale fase te kort thats niet een zwangerschap. Een korte luteale fase signalen menstruatie te beginnen. Als menstruatie nadert, het slijmvlies van de baarmoeder begint te dun en de bevruchte eicel in de baarmoederwand geïmplanteerde niet blijven. Dit resulteert in een miskraam.

Vitamine B-6 en luteale fase

Vrouwen met een korte luteale fase wellicht problemen concipiëren. Om een zwangerschap te ondersteunen, moet de luteale fase lang genoeg om te voorzien in voldoende tijd voor de innesteling van de bevruchte eicel in het baarmoederslijmvlies. Volgens de verwachtingen van de Baby, kan vitamine B-6 helpen de luteale fase te verlengen. Hebt u een luteale fase defect, nemen vitamine B-6 kan dagelijks verbeteren uw kansen om te concipiëren.

Vitamine B-6

Vitamine B-6 is een in water oplosbare vitamine die bij het metabolisme van aminozuren helpt. Vitamine B-6 kan ook gemak, misselijkheid en braken ochtendmisselijkheid is gekoppeld. Goede bronnen van vitamine B-6 omvatten verrijkte granen en orgaanvlees. Vitamine B-6 is ook beschikbaar in supplement vorm. De meeste prenatale vitamines bevatten vitamine B-6, dus lees het etiket. Spreken met uw arts vóór het nemen van supplementen.


gerelateerde artikelen