Kunnen bepaalde voedingsmiddelen oorzaak gewichtstoename rond de taille?

January 17

Kunnen bepaalde voedingsmiddelen oorzaak gewichtstoename rond de taille?

Overzicht

Handhaven van een evenwichtig en voedzaam dieet zal u helpen om te voorkomen dat het verkrijgen van het gewicht rond je taille. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen interfereren met een goede voeding en ertoe leiden dat u te verwerven love handles, of een vet ophoping op de taille. Voedingsmiddelen die veroorzaken van gewichtstoename zijn vaak verwerkt en conserveringsmiddelen, die weinig tot geen voedingswaarde bieden bevatten. Terwijl ongezond voedsel kunnen handig zijn op de vlucht, kunnen zij een ernstig schadelijk effect op je lichaam hebben.

Zoete voedingsmiddelen

Kunnen bepaalde voedingsmiddelen oorzaak gewichtstoename rond de taille?

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention hebben gebakken goederen die worden geproduceerd commercieel vaak een hoog gehalte aan schadelijke transvetten. Donuts blijven een populaire ontbijt voedsel voor veel Amerikanen. Het gebakken deeg kan 200 tot 300 calorie├źn en meer dan 10 gram suiker bevatten.

Nuttigen van overtollige hoeveelheden voedsel van hoge-suiker kan drastisch verhogen van uw kans op winnen gewicht rond je taille. Hoge-suiker voedsel omvat ook de meeste alle soorten snoep en gebak. Veel high-suiker voedingsmiddelen zoals pannenkoeken, taarten en verschillende soorten pasta bevatten witte bloem. Vermijd ontbijtgranen die functie glazuur of marshmallows om te voorkomen dat vet zich ophopen rond uw taille.

Zetmeel

Kunnen bepaalde voedingsmiddelen oorzaak gewichtstoename rond de taille?

Je lichaam kan koolhydraten voor energie om te helpen bij lichaamsbeweging gebruiken. Echter, voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan koolhydraten, waaronder zetmeelrijke voedingsmiddelen, kunnen verhogen uw kansen van gewichtstoename. Zetmeel komt voor in veel plantaardige voedingsmiddelen zoals brood, granen, aardappelen, rijst en pasta.

Zetmeel is geclassificeerd als een complexe koolhydraten in tegenstelling tot een eenvoudige koolhydraten. Complexe koolhydraten bevatten meer suiker dan eenvoudige koolhydraten. Zetmeel worden meer in uw bloedstroom dan eenvoudige suikers opgeslagen. Complexe koolhydraten die zijn opgeslagen voor langere tijd kunnen omzetten in vet-cellen die zich rond uw taille ophopen kunnen.

Fastfood

Kunnen bepaalde voedingsmiddelen oorzaak gewichtstoename rond de taille?

Fastfood verwijst naar het voedsel dat wordt vaak geserveerd in restaurants die functie een drive-in-venster. Volgens de American Heart Association bevatten voorgebakken fastfood, met inbegrip van kipnuggets en patat, transvetten. Je lichaam zet snel de eenvoudige suikers gehuisvest in Franse frietjes aan glucose, wat leiden gewichtstoename rond uw taille tot kan. Frisdrank en frisdranken geserveerd in fast-food restaurants kunnen bevatten maar liefst 10 theelepeltjes van suiker. Maar ook bijdragen tot gewichtstoename, kan overmatig drinken van frisdrank ook leiden tot hart-en vaatziekten. Andere gemeenschappelijke fastfood omvatten cheeseburgers en pizza's hebben een hoge suiker- en zoutgehalte.


gerelateerde artikelen