Vitamine B12 door subcutane injectie

February 7

Vitamine B12 door subcutane injectie

Vitamine B12 is ook genoemd cobalamin, een essentiële voedingsstof die uw lichaam nodig voor een aantal belangrijke functies heeft. B12-injecties zijn een bijzondere vorm van de genaamd cyanocobalamine, dat is synthetische vitamine. U moet mogelijk vitamine B12-injecties, hebt u een ernstige tekortkomingen vertonen of verwante medische aandoening zoals pernicieuze anemie. Praat met uw arts over de risico's en voordelen van vitamine B12-injecties.

Functie

Vitamine B12 werken ter ondersteuning van uw zenuwcellen, maken van S-adenosylmethionine--zelfde-- en reguleren van homocysteïne niveaus in je bloed, zegt de Universiteit van Pittsburgh Medical Center. In het bijzonder vitamine B12 is essentieel voor de stofwisseling van aminozuren en vetzuren in je cellen, alsook over het maken van nucleic zuur voor DNA, neemt nota van het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Kunt u vitamine B12 uit uw dieet, met name van het eten van vlees, vis, gevogelte, zuivelproducten en verrijkte granen en natuurlijke bacteriën in je lichaam ook B12 synthetiseren. Net als vitamine B12 stelt de injectie formulier met de naam Cyanocobalamine werken ter ondersteuning van gezonde bloed samenstelling en reproductie van de cel in je lichaam, de University of Michigan Health System.

Gebruik

Vitamine B12-injecties worden meestal gebruikt voor de behandeling van pernicieuze anemie, een aandoening waarbij vitamine B12 malabsorptie, zegt de University of Michigan Health System. Cyanocobalamine injecties kunnen ook helpen bij de behandeling van vitamine B12 tekortkomingen aan andere medische aandoeningen zoals gordelroos of postherpetic neuralgie, tinnitus, seborrheic dermatitis, dermatitis herpetiformis gerelateerde.

Overwegingen

Grote doses van orale vitamine-B12-supplementen kunnen bieden dezelfde voordelen als subcutane injecties van de vitamine. Behandeling van pernicieuze anemie wordt soms uitgevoerd met behulp van orale vitamine B12 supplementen in plaats van injecties, zegt bijvoorbeeld de University of Michigan Health System. Naast de behandeling van een tekort, vitamine B12 suppletie wordt soms ook aanbevolen voor zijn bijdrage aan de behandeling van rusteloze benen syndroom, Lou Gehrig's Disease, astma, parodontitis, diabetische neuropathie en osteoporose, neemt nota van de Universiteit van Pittsburgh Medical Center. Vitamine B12 kan helpen bij de behandeling van eczeem, depressie, Bell's Palsy, vitiligo en de ziekte van Alzheimer, evenals over het ondersteunen van de HIV-behandeling. Bovendien, stelt vitamine B12 kan spelen een rol bij de behandeling van hart-en vaatziekten, Long of borstkanker, slaapstoornissen, lijnen en vermoeidheid, het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Neem geen vitamine B12 supplementen te behandelen of te voorkomen dat elke medische aandoening vóór het eerste overleg met uw arts.

Bijwerkingen

Terwijl u vitamine B12-injecties ontvangt, zegt dat u konden ervaren bijwerkingen, zoals pijn, roodheid, jeuk of zwelling op de injectieplaats, evenals de maag overstuur, diarree, misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn, de University of Michigan Health System. Andere vaak voorkomende bijwerkingen omvatten pijn in de gewrichten, huiduitslag, zwakte en gevoelloosheid. In zeldzame gevallen, gevaarlijke allergische reacties kunnen optreden als gevolg van vitamine B12-injecties, dus zoek onmiddellijk medische hulp als u symptomen zoals zwelling van uw gezicht of mond, moeite met ademhalen en kasten.

Waarschuwing

Hebben geen vitamine B12-injecties hebt u Leber van ziekte, omdat de toeslag kan ernstige zenuwbeschadiging in je ogen en zelfs blindheid, waarschuwt de University of Michigan Health System. Ook, vermijd bovenmatige hoeveelheden alcohol consumeren terwijl u vitamine B12 injecties krijgt. Mondelinge vitamine B12 en Cyanocobalamine injecties kon potentieel interfereren met bepaalde medicijnen zoals AZT, colchicine, mondelinge diabetes drugs en maagzuur verloopstukken, waarschuwt de University of Pittsburgh Medical Center. Al deze medicijnen kunnen remmen van uw lichaam absorptie van vitamine B12.


gerelateerde artikelen